Під час першого ввімкнення телефон допомагає налаштувати мережні підключення та параметри телефона.
За допомогою облікового запису Google можна перенести дані зі старого телефона на новий.
Для створення резервної копії даних старого телефона в обліковому запису Google зверніться до посібника користувача старого телефона.
Якщо на вашому старому телефоні встановлено ОС Android і налаштовано резервне копіювання до облікового запису Google, можна відновити налаштування програм і паролі.
Щоб вимкнути телефон, натисніть одночасно клавіші живлення та збільшення гучності, а потім виберіть
Порада: Якщо потрібно вимкнути телефон довгим натисканням клавіши живлення, торкніться