Когато включите телефона за първи път, той ще Ви преведе през стъпките за задаване на връзките с мрежата и настройките на телефона.
Можете да прехвърляте данни от стар телефон в новия си телефон посредством профила си в Google.
За да направите резервно копие на данните от стария си телефон в профил в Google, вижте ръководството на потребителя за него.
Ако предишното ви устройство е било с Android и сте го настроили да създава резервно копие на данните ви в профила ви в Google, можете да възстановите настройките и паролите за приложенията си.
За да изключите телефона си, натиснете едновременно клавиша за захранване и клавиша за увеличаване на силата на звука и изберете
Съвет: Ако искате да изключите телефона си, като натиснете и задържите клавиша за захранване, докоснете