Ha új telefon vásárlása vagy más ok miatt szeretné kidobni vagy újrahasznosítani a régi telefont, az alábbi módon távolíthatja el róla személyes adatait és tartalmait. Ne feledje, az Ön felelőssége eltávolítani minden személyes tartalmat.
Gyári beállítások visszaállítása
A telefon eredeti beállításainak visszaállításához válassza a Menü > Beállítások > Gyári beállítások visszaállítása lehetőséget. > Teljes visszaállítás (adatok törlése).