Při prvním zapnutí vás telefon provede nastavením připojení k síti a nastavením telefonu.
Data ze starého telefonu můžete přenést to nového telefonu pomocí účtu Google.
Chcete‑li zálohovat data ve starém telefonu do účtu Google, postupujte podle návodu v uživatelské příručce ke starému telefonu.
Pokud měl váš předchozí telefon systém Android a byl nastaven na zálohování dat do účtu Google, můžete obnovit nastavení svých aplikací i hesel.
Chcete‑li telefon vypnout, současně stiskněte vypínač a tlačítko zesílení hlasitosti a vyberte možnost
Tip: Pokud chcete telefon vypnout stisknutím a podržením vypínače, klepněte na možnost