Nokia 7.1 -käyttöopas

Download

Nokia 7.1

Download

Sulje yhteys

Sulje internetyhteydet

Säästä akkuvirtaa sulkemalla taustalla avoinna olevat internetyhteydet. Voit tehdä sen sulkematta mitään sovelluksia.

1. Napauta Asetukset > Verkko ja Internet > WLAN.
  2. Vaihda asetuksen WLAN arvoksi Ei käytössä.

Sulje mobiilidatayhteys

Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin, napauta kohtaa network_cellMobiilidata ja poista Mobiilidata-toiminto käytöstä.

Ota lentotila käyttöön

1. Napauta Asetukset > Verkko ja Internet.
  2. Ota Lentotila käyttöön.

Lentotila sulkee yhteydet matkapuhelinverkkoon ja kytkee laitteen langattomat ominaisuudet pois käytöstä. Noudata esimerkiksi lentoyhtiön antamia ohjeita ja turvallisuusvaatimuksia sekä kaikkia sovellettavia lakeja ja säännöksiä. Kun se on sallittua, voit muodostaa yhteyden WLAN-verkkoon ja esimerkiksi selata internetiä tai vaihtaa Bluetooth-yhteyden jaon lentotilaan.