Kun kytket puhelimeen virran ensimmäisen kerran, puhelin opastaa sinua määrittämään verkkoyhteydet ja puhelimen asetukset.
Voit siirtää tietoja vanhasta puhelimesta uuteen puhelimeen Google-tilisi avulla.
Varmuuskopioi vanhan puhelimen tiedot Google-tilillesi vanhan puhelimen käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti.
Jos edellinen puhelimesi oli Android ja olit asettanut sen varmuuskopioimaan tiedot Google-tilillesi, voit palauttaa sovellusasetukset ja salasanat.
Sammuta puhelin pitämällä virtanäppäintä ja äänenvoimakkuuden lisäysnäppäintä painettuina samaan aikaan ja valitsemalla
Vihje: Jos haluat sammuttaa puhelimesi pitämällä virtanäppäintä painettuna, napauta