Nokia active wireless earphones user guide

Kaikki laitteet

Nokian aktiiviset langattomat kuulokkeet (BH-501)

Laitteen ylläpito ja huolto

Käsittele laitetta varovasti. Seuraavat ohjeet auttavat sinua pitämään laitteesi toimintakunnossa.

• Pidä laite kuivana. Sade, ilmankosteus ja kaikenlaiset nesteet ja kosteus voivat sisältää mineraaleja, jotka syövyttävät elektronisia piirejä.
  • Älä käytä tai säilytä laitetta pölyisessä tai likaisessa paikassa.
  • Älä säilytä laitetta kuumassa. Korkeat lämpötilat voivat vahingoittaa laitetta tai akkua.
  • Älä säilytä laitetta kylmässä. Kun laitteen lämpötila palautuu normaaliksi, sen sisälle voi muodostua kosteutta, joka saattaa vahingoittaa laitetta.

Kierrätys

Kierrätys

Palauta käytetyt elektroniset tuotteet, akut ja pakkausmateriaalit aina erityisiin keräyspisteisiin. Tällä tavoin ehkäiset valvomatonta jätteiden hävittämistä ja edistät materiaalien kierrätystä. Sähkölaitteet ja elektroniset tuotteet sisältävät monia arvokkaita materiaaleja, kuten metalleja (esimerkiksi kuparia, alumiinia, terästä ja magnesiumia) ja arvometalleja (esimerkiksi kultaa, hopeaa ja palladiumia). Kaikki laitteessa käytetyt materiaalit voidaan kierrättää tai niitä voidaan käyttää energiantuotannossa.

Jäteastia, jonka päälle on merkitty rasti

Jäteastia, jonka päälle on merkitty rasti
Tuotteeseen, akkuun, painettuun ohjeeseen tai pakkaukseen merkitty jäteastia, jonka päälle on merkitty rasti, tarkoittaa, että kaikki elektroniset tuotteet ja akut on toimitettava erilliseen keräyspisteeseen, kun tuote on käytetty loppuun. Muista ensin poistaa laitteesta henkilökohtaiset tiedot. Näitä tuotteita ei saa heittää lajittelemattoman yhdyskuntajätteen joukkoon. Toimita ne kierrätyspisteeseen. Lisätietoja lähimmästä kierrätyspisteestä saat paikalliselta jäteviranomaiselta tai lue HMD:n takaisinottoohjelmasta ja sen saatavuudesta maassasi osoitteessa www.hmd.com/phones/support/topics/recycle.

Akkua koskevia tietoja

Tässä laitteessa on sisäinen akku, jota ei voi irrottaa. Älä yritä irrottaa akkua, koska laite voi vahingoittua. Akku voidaan ladata ja purkaa satoja kertoja, mutta lopulta se kuluu loppuun. Latausaika voi vaihdella laitteen kapasiteetin mukaan.

Akun turvallisuustiedot

Jos täyteen ladattua akkua ei käytetä, lataus purkautuu itsestään ajan myötä. Jotta laitteen suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä, pidä akku aina 15–25 °C:n lämpötilassa. Äärilämpötilat vähentävät akun tehoa ja käyttöaikaa. Laite, jossa on kuuma tai kylmä akku, ei ehkä tilapäisesti toimi. Älä heitä akkuja tuleen, koska ne voivat räjähtää. Noudata paikallisia määräyksiä. Jos mahdollista, kierrätä osat. Akkuja ei saa heittää talousjätteen sekaan.

Käytä akkua vain sen aiottuun käyttötarkoitukseen. Virheellinen käyttö tai hyväksymättömien tai yhteensopimattomien akkujen käyttö voi aiheuttaa tulipaloja räjähdysriskin tai muita vaaratilanteita, ja se voi tehdä laitteesta hyväksynnän vastaisen tai mitätöidä sitä koskevan takuun. Älä lataa laitteen akkua ukonilmalla.

Kehon sisäiset lääketieteelliset laitteet

Kehon sisäisten lääketieteellisten laitteiden valmistajat suosittelevat, että langaton laite pidetään vähintään 15,3 senttimetrin päässä lääketieteellisestä laitteesta, jotta vältettäisiin laitteelle mahdollisesti aiheutuva häiriö. Henkilöiden, joilla on tällainen laite, tulee toimia seuraavasti:

• Langaton laite tulee aina pitää yli 15,3 senttimetrin päässä lääketieteellisestä laitteesta.
  • Langattomasta laitteesta on katkaistava virta, jos on syytä epäillä, että laite häiritsee lääketieteellistä laitetta.
  • Kehon sisäisen lääketieteellisen laitteen valmistajan ohjeita on noudatettava. Jos sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat langattoman laitteen käyttöä kehon sisäisen lääketieteellisen laitteen kanssa, ota yhteys terveydenhoidon ammattihenkilöön.