Yeni bir telefon aldıysanız ya da telefonunuzu atmak ya da geri dönüşüm uygulamak istiyorsanız kişisel bilgilerinizi ve içeriğinizi şu şekilde silebilirsiniz. Tüm özel içeriği silmenin sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın.
Fabrika ayarlarını geri yükleme
Telefonunuzu orijinal ayarlarına sıfırlamak için Menü > Ayarlar > Telefon ayarları > Fabrika ayarlarını geri yükle > Tam geri yükle (verileri sil) öğelerini seçin.
Güvenlik kodunuzu girin veya kodunuzu değiştirmediyseniz önceden ayarlı olan 12345 kodunu girin.