Brugervejledning til Nokia 2720

Gå til hovedindholdet

Vi er skaberne af Nokia-telefoner. Du er kommet til det rette sted. ūüĎć

Alle enheder

Nokia 2720

Af hensyn til din sikkerhed

Læs disse enkle retningslinjer. Det kan være farligt eller en overtrædelse af lokale love og regler, hvis du ikke overholder dem. Læs hele brugervejledningen for at få yderligere oplysninger.

SLUK ENHEDEN I OMR√ÖDER MED RESTRIKTIONER

Sluk enheden p√• steder, hvor det ikke er tilladt at bruge mobilenheder, eller hvor brug af enheden kan for√•rsage forstyrrelser eller fare, f.eks. i fly og p√• hospitaler samt i n√¶rheden af medicinsk udstyr, br√¶ndstof, kemikalier eller i spr√¶ngningsomr√•der. F√łlg alle anvisninger i omr√•der med restriktioner.

TRAFIKSIKKERHEDEN KOMMER F√ėRST

Overhold alle lokale love. Hold altid h√¶nderne fri til betjening af k√łret√łjet under k√łrsel. Det f√łrste hensyn under k√łrsel skal v√¶re til trafiksikkerheden.

FORSTYRRELSER

Alle tr√•dl√łse enheder kan v√¶re modtagelige for forstyrrelser, der kan p√•virke funktionsdygtigheden.

AUTORISERET SERVICE

Dette produkt skal installeres og repareres af autoriserede fagfolk.

BATTERIER, OPLADERE OG ANDET TILBEH√ėR

Brug kun batterier, opladere og andet tilbeh√łr, der er godkendt af HMD Global Oy til brug med denne enhed. Tilslut ikke produkter, der ikke er kompatible.

HOLD ENHEDEN T√ėR

Hvis enheden er vandtæt, skal du se dens IP-klassificering i de tekniske specifikationer for at få en mere detaljeret vejledning.

BESKYT H√ėRELSEN

Lyt ikke til musik ved h√łj lydstyrke i l√¶ngere tid, da det kan beskadige h√łrelsen. V√¶r forsigtig, n√•r du holder enheden t√¶t ved √łret, mens h√łjttaleren er i brug.

SAR

Denne enhed overholder retningslinjerne vedr√łrende gr√¶nsev√¶rdier for RF-eksponering, s√•fremt den bruges i normal position i n√¶rheden af √łret eller placeres mindst 1,5 cm fra kroppen. De specifikke maksimale SAR-v√¶rdier findes i afsnittet Oplysninger om certificering (SAR) i denne brugervejledning. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet Oplysninger om certificering (SAR) i denne brugervejledning eller ved at g√• til www.sar-tick.com.