Facebook Instagram YouTube LinkedIn

Brugervejledning til Nokia 5.1 Plus

GĂ„ til hovedindholdet

Vi er skaberne af Nokia-telefoner. Du er kommet til det rette sted. 👍

Alle enheder

Nokia 5.1 Plus

Opkald

Foretag et opkald

1. Tryk pÄ phone.
  2. Skriv et nummer, eller tryk pÄ group, og vÊlg en kontakt, du vil ringe til.
  3. Tryk pÄ phone. Hvis du har indsat et andet SIM-kort, skal du trykke pÄ det tilhÞrende ikon for at foretage et opkald fra et bestemt SIM-kort.

Besvar et opkald

NĂ„r telefonen ringer, skal du stryge op for at besvare.

Tip: Ønsker du ikke, at telefonen skal vÊre i lydlÞs tilstand, men kan ikke svare lige nu? Du kan gÞre et indgÄende opkald lydlÞst ved at trykke pÄ tasten for lydstyrke ned. Du kan ogsÄ indstille telefonen til at slÄ ringetonen fra, nÄr den tages op: Tryk pÄ Indstillinger > System > BevÊgelser > LydlÞs, nÄr den tages op, og slÄ funktionen til.

Hvis du vil kunne afvise et indgÄende opkald ved at vende telefonen, skal du trykke pÄ Indstillinger > System > BevÊgelser > Vend for at afvise opkald, og slÄ funktionen til.

Afvis et opkald

Du kan afvise et opkald ved at stryge ned.

Synes du, dette var nyttigt?
  • Hold din telefon opdateret
  • Taster og dele
  • IndsĂŠt eller fjern SIM- og hukommelseskortet
  • Oplad din telefon
  • TĂŠnd din telefon, og konfigurer den
  • Indstillinger for telefon med to SIM-kort
  • Konfiguration af fingeraftryk-id
  • LĂ„s eller oplĂ„s telefonen
  • Brug touchskĂŠrmen
FĂ„ forbindelse til venner og familie
  • Opkald
  • Kontaktpersoner
  • Gem og modtag meddelelser
  • Mail
  • VĂŠr social

Nyttige links

PDFSoftwareopdateringer

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger pÄ mange sprog pÄ tvÊrs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Lande og sprog

VĂŠlg sprog

Kontakt kundeservice

Chat med os

FĂžr du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Start chat

Chat med os

FĂžr du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, sÄ kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgÊngeligt pÄ engelsk.

Send

Reparation eller udskiftning

Har du forsĂžgt selvhjĂŠlpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Kom igang

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan vÊre trÊls at sende dit produkt til reparation. SÄ for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spÞrgsmÄl.

De fleste lÞsninger findes i HjÊlp, men hvis du alligevel har brug for at fÄ dit produkt repareret, gÞr vi vores bedste for at sÞrge for, det er tilbage i dine hÊnder inden for fÄ dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nĂždvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit fÊrdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det pÄ et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgÄr dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i lĂžbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine uÞnskede enheder, sÄ vi kan bortskaffe dem pÄ forsvarlig vis.

Kom igang

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud – genbrug den, og gþr noget godt for planeten.

Send din uÞnskede telefon til os, og vÊr sikker pÄ, at den bliver bortskaffet pÄ forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at rÄmaterialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret pÄ nogle ofte stillede spÞrgsmÄl, sÄ du kan fÞle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nĂždvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit fÊrdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det pÄ et godkendt afhentningssted.