Brugervejledning til Nokia 5.1 Plus

Gå til hovedindholdet

Vi er skaberne af Nokia-telefoner. Du er kommet til det rette sted. ūüĎć

Alle enheder

Nokia 5.1 Plus

Taster og dele

Udforsk din nye telefon.

Din telefon

Din telefon

Denne brugervejledning g√¶lder for f√łlgende modeller: TA-1105, TA-1108, TA-1120 og TA-1112.

1. Fingeraftrykslæser
  2. Blitz
  3. Kamera
  4. Headsetstik
  5. Mikrofon
  6. Slids til SIM- og hukommelseskort
  7. Frontkamera
  8. Nærhedssensor
  9. √ėrestykke
  10. Lydstyrketaster
  11. Tænd/sluk-/låsetast
  12. USB-stik
  13. H√łjttaler
  14. Mikrofon

Nogle af de tilbeh√łrsprodukter, der n√¶vnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, s√¶lges muligvis separat.

Dele og stik, magnetisme

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske strimmelkort i nærheden af enheden i længere tid, da dette kan beskadige kortene.

Synes du, dette var nyttigt?
Kom godt i gang
  • Hold din telefon opdateret
  • Taster og dele
  • Inds√¶t eller fjern SIM- og hukommelseskortet
  • Oplad din telefon
  • T√¶nd din telefon, og konfigurer den
  • Indstillinger for telefon med to SIM-kort
  • Konfiguration af fingeraftryk-id
  • L√•s eller opl√•s telefonen
  • Brug touchsk√¶rmen

Nyttige links

PDFSoftwareopdateringer

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger på mange sprog på tværs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Lande og sprog

Vælg sprog

Kontakt kundeservice

Chat med os

F√łr du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Start chat

Chat med os

F√łr du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Dine persondata behandles i overensstemmelse med HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Send

Reparation eller udskiftning

Har du fors√łgt selvhj√¶lpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Kom igang

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan v√¶re tr√¶ls at sende dit produkt til reparation. S√• for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige sp√łrgsm√•l.

De fleste l√łsninger findes i Hj√¶lp, men hvis du alligevel har brug for at f√• dit produkt repareret, g√łr vi vores bedste for at s√łrge for, det er tilbage i dine h√¶nder inden for f√• dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de n√łdvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgår dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i l√łbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine u√łnskede enheder, s√• vi kan bortskaffe dem p√• forsvarlig vis.

Kom igang

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud ‚Äď genbrug den, og g√łr noget godt for planeten.

Send din u√łnskede telefon til os, og v√¶r sikker p√•, at den bliver bortskaffet p√• forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at r√•materialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret p√• nogle ofte stillede sp√łrgsm√•l, s√• du kan f√łle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de n√łdvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.