Brugervejledning til Nokia T20

Alle enheder

Nokia T20

Brug touchskærmen

Vigtigt: Sørg for, at du ikke ridser touchskærmen. Brug aldrig en almindelig pen, blyant eller en anden skarp genstand på touchskærmen.

Tryk og hold nede for at trække et element

Tryk og hold nede for at trække et element

Placer fingeren på elementet i et par sekunder, og træk derefter fingeren over skærmen.

Stryg

Stryg

Placer din finger på skærmen, og lad fingeren glide i den ønskede retning.

Rul gennem en lang liste eller menu

Rul gennem en lang liste eller menu

Lad fingeren hurtigt svippe op eller ned på skærmen, og løft fingeren. Tryk på skærmen for at stoppe rulningen.

Zoom ind eller ud

Zoom ind eller ud

Placer 2 fingre på et element, f.eks. et kort, et billede eller en webside, og spred fingrene eller knib dem sammen.

Lås skærmretningen

Skærmen roteres automatisk, når du vender din tablet 90 grader.

Hvis du vil låse skærmen i stående format, skal du stryge nedad fra toppen af skærmen og trykke på Roter automatisk.

Naviger med bevægelser

Hvis du vil aktivere brugen af bevægelsesnavigation, skal du trykke på Indstillinger > System > Bevægelser > Systemnavigation > Navigation med bevægelser.

• Stryg opad fra expand_less for at se alle dine apps.
  • Du kan gå til startskærmen ved at stryge op fra bunden af skærmen. Den app, du brugte, forbliver åben i baggrunden.
  • For at se, hvilke apps der er åbne, skal du stryge op fra bunden af skærmen uden at løfte din finger, indtil du ser disse apps. Løft derefter fingeren.
  • Hvis du vil skifte til en anden åben app, skal du trykke på appen.
  • Tryk på Ryd alle for at lukke alle de åbne apps.
  • For at gå tilbage til det forrige skærmbillede, du var på, skal du stryge fra højre eller venstre kant af skærmen. Din tablet husker alle de apps og websteder, du har besøgt, siden sidste gang skærmen blev låst.

Naviger med tasterne

Hvis du vil slå navigationstasterne til, skal du trykke på Indstillinger > System > Bevægelser > Systemnavigation > 3-knap-navigation.

• Stryg starttasten cirkel op for at se alle dine apps.
  • Du kan gå til startskærmen ved at trykke på starttasten. Den app, du brugte, forbliver åben i baggrunden.
  • Hvis du vil se dine åbne apps, skal du trykke på stop.
  • Hvis du vil skifte til en anden åben app, skal du stryge til højre og trykke på appen.
  • Tryk på Ryd alle for at lukke alle de åbne apps.
  • Hvis du vil gå tilbage til det forrige skærmbillede, du var på, skal du trykke på . Din tablet husker alle de apps og websteder, du har besøgt, siden sidste gang skærmen blev låst.
Synes du, dette var nyttigt?
Kom godt i gang
  • Taster og dele
  • Indsæt SIM- og hukommelseskort
  • Oplad din tablet
  • Tænd din tablet, og konfigurer den
  • Lås eller oplås din tablet
  • Brug touchskærmen

Nyttige links

PDFSoftwareopdateringerKomplette specifikationerMiljøprofil

Lande og sprog

Da vi tilbyder produktbrugervejledninger på mange sprog på tværs af forskellige regioner, kan du blive omdirigeret til en Nokia-telefon-webside uden for din valgte placering.

Lande og sprog

Vælg sprog

Kontakt kundeservice

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Start chat

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Felter med stjerne skal udfyldes.

Dine persondata behandles i overensstemmelse med HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Send

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Kom igang

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan være træls at sende dit produkt til reparation. Så for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De fleste løsninger findes i Hjælp, men hvis du alligevel har brug for at få dit produkt repareret, gør vi vores bedste for at sørge for, det er tilbage i dine hænder inden for få dage.

Indsendelse af dit produkt til reparation sker i 4 enkle trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Reparation eller udskiftning

Vi gennemgår dit produkt og reparerer eller udskifter det (hvis det ikke kan repareres) med det samme.

Produkt afsendt

Normalt bliver dit produkt sendt retur til dig i løbet af en dag efter endt reparation eller udskiftning.

Kom igang

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.

Kom igang

Genbrug

Smid ikke din gamle telefon ud – genbrug den, og gør noget godt for planeten.

Send din uønskede telefon til os, og vær sikker på, at den bliver bortskaffet på forsvarlig vis. Det koster dig ikke noget, og vi sikrer, at råmaterialerne bliver genbrugt.

Vi har svaret på nogle ofte stillede spørgsmål, så du kan føle dig tryg. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi genbruger din telefon, eller hvordan du sender den til os, kan du kontakte os gennem livechat eller e-mail.

2 nemme trin:

Udfyld online-formularen

Udfyld de nødvendige oplysninger om dit produkt sammen med dine egne oplysninger.

Afhentning via kurer

Aftal et tidspunkt, hvor dit færdigpakkede produkt kan afhentes, eller aflever det på et godkendt afhentningssted.

Kom igang