Brugervejledning til Nokia T21

GĂĄ til hovedindholdet

Vi er skaberne af Nokia-telefoner. Du er kommet til det rette sted. đź‘Ť

Alle enheder

Nokia T21

Find en tablet, du har mistet

Find eller lĂĄs din tablet

Hvis du mister din tablet, kan du mĂĄske finde den igen, lĂĄse den eller eksternt slette indholdet pĂĄ den, hvis du er logget pĂĄ din Google-konto med din tablet. Find min enhed er som standard aktiveret pĂĄ tablets, som er tilknyttet en Google-konto.

Hvis du vil bruge Find min enhed, skal din mistede tablet være:

• tændt
  • logget pĂĄ en Google-konto
  • tilsluttet til mobildata eller Wi-Fi
  • synlig pĂĄ Google Play
  • have placering slĂĄet til
  • have Find min enhed slĂĄet til

NĂĄr Find min enhed opretter forbindelse til din tablet, vises din tablets placering, og tabletten modtager en underretning.

1. Ă…bn android.com/find pĂĄ en computer, en tablet eller en telefon, som er tilsluttet internettet, og log pĂĄ din Google-konto.
  2. Hvis du har mere end én tablet, skal du klikke på den, du har mistet, på skærmen.
  3. På kortet kan du se, hvor din tablet er. Placeringen er omtrentlig og kan være unøjagtig.

Hvis din tablet ikke kan findes, viser Find min enhed den seneste kendte placering, hvis den er tilgængelig. Hvis du vil låse din tablet eller slette dens indhold, skal du følge webstedets instruktioner.