Brugervejledning til Nokia XR21

Download

Nokia XR21

Download

Underretninger

Brug underretningspanelet

Når du modtager nye underretninger, f.eks. beskeder eller ubesvarede opkald, vises der ikoner øverst på skærmen.

Hvis du vil se flere oplysninger om underretningerne, skal du stryge nedad fra toppen af skærmen. Hvis du vil lukke visningen, skal du stryge op på skærmen.

Hvis du vil ændre indstillingerne for underretninger for en app, skal du trykke på Indstillinger > Underretninger > Indstillinger for app > Seneste > Alle apps og slå appens underretninger til eller fra.

Brug elementerne til hurtig adgang

Brug elementerne til hurtig adgang

Du kan aktivere funktioner ved at trykke på det relevante element til hurtig adgang i underretningspanelet. Hvis du vil se flere elementer, skal du trække menuen ned. Hvis du vil arrangere eller tilføje nye elementer, skal du trykke på mode_edit, trykke på og holde et element og derefter trække det til en anden placering.