Android 10 and Nokia phones

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Softver

Nokia phones with Android 10

Karakteristike

Dobro došli u sledeći talas inovacija

Sa mnoštvom novih funkcija i promena u celom operativnom sistemu, Android 10 će vam sigurno pomoći da na najbolji način iskoristite vaš Nokia pametni telefon.

Režimi rada

Izgled i osećaj koji odgovaraju svakom raspoloženju

Android 10 dolazi sa veoma popularnom temom Dark – ona menja boje interfejsa u tamnije tonove kako bi vam se oči manje zamarale kad telefon koristite pri slabom osvetljenju.

Pametan odgovor

Predvidljivi odgovori i predložene akcije

Vaš uređaj uči više što ga više koristite i vremenom postaje sve bolji. Funkcija Smart Reply predviđa šta ćete sledeće otkucati i čak predlaže odgovore direktno u obaveštenjima. Smart Reply sada predlaže relevantne akcije, kao što je korišćenje aplikacije Google Maps kako biste locirali adresu koju ste dobili u poruci.

Gesture Navigation

Intuitivniji pokreti

Android 10 koristi sistemsku navigaciju uvedenu uz Android 9 Pie i čini je još intuitivnijom. Pomoću pametnijih, praktičnijih pokreta, možete da se krećete nazad i napred, izvučete u prvi plan početni ekran i prevučete prstom nagore da biste videli otvorene aplikacije. Sada sve postaje još pristupačnije na vašem telefonu.

Bezbednost i privatnost

Veća kontrola

Sada sa jednog mesta možete da upravljate svim podešavanjima koja se odnose na vašu privatnost. Aplikacije i aktivnosti na vebu, istorija lokacija i podešavanje reklama nalaze se u meniju Privatnost, koji se sada nalazi na samom vrhu podešavanja vašeg telefona.

Kontrolišite kada se tačno vaša lokacija deli sa aplikacijama: uvek, jednom, dok se aplikacija koristi ili nikad. Dobićete i podsetnik kada aplikacije pristupaju vašoj lokaciji, što će vam pomoći da uvek imate kontrolu nad podacima kojima se pristupa na vašem telefonu.

Pojačavač zvuka

Čujte razliku

Zahvaljujući funkciji Sound Amplifier zvuk i govor ćete čuti malo jasnije1. Ova funkcija pomaže poboljšanju zvuka kada koristite slušalice tako što pojačava, filtrira i fino podešava zvuk u skladu sa vašim željama.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Digitalna dobrobit

Napravite savršenu ravnotežu

Uspostavite zdrave digitalne navike za sebe i članove vaše porodice. Aplikacija Family Link za roditeljski nadzor ugrađena je u sama podešavanja vašeg telefona, dok vam tajmeri sajtova i aplikacija omogućavaju da ostvarite veću kontrolu nad sopstvenim digitalnim blagostanjem.

Family Link

Family Link roditeljske kontrole omogućavaju roditeljima da lakše uspostave zdrave navike svoje dece u digitalnom svetu. Prilikom podešavanja detetovog telefona, Family Link funkcije omogućavaju roditeljima da ga povežu sa svojim uređajem. Od tog momenta, roditelji mogu da koriste komandnu tablu na svom telefonu kako bi proverili koje aplikacije njihova deca žele da instaliraju, podese dnevne limite za gledanje preko ekrana, pregledaju aktivnosti aplikacija i upravljaju ograničenjem sadržaja.

Tajmeri veb lokacije i aplikacije

Tajmeri vam omogućavaju da podesite dnevna ograničenja za veb-sajtove i aplikacije, pomažući vam da bolje upravljate načinom na koji provodite vreme na vašem Nokia pametnom telefonu. Uz to, možete da podesite ciljeve koje želite da dostignete kako biste ostvarili ravnotežu u korišćenju koja vama odgovara.

1 Za pristup funkcijama pojačivača zvuka može biti potrebno da ručno preuzmete aplikaciju Sound Amplifier koju je objavila kompanija Google LLC preko Google Play prodavnice. Da biste preuzeli aplikaciju, potrebno je da imate Google nalog i internet vezu. Tokom preuzimanja preporučuje se korišćenje WiFi veze jer prenos podataka putem mobilne mreže može da prouzrokuje dodatne troškove.

Android, Google i drugi povezani zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC.

Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.