Google One and Nokia phones

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Nokia telefoni i Google One

Više memorije, više slobode

Vaša memorija

Više memorijskog prostora za sve vaše uspomene

Na raspolaganju imate 100 GB memorijskog prostora za Google Drive, Gmail i Google Photos. Uz to, možete da pozovete najviše pet članova porodice da i oni čuvaju svoje datoteke zajedno sa vama, bez dodatnih troškova, pojednostavljujući tako korišćenje memorijskog prostora za celu porodicu.

Vaše rezervne kopije

Vaš telefon, uvek sa rezervnom kopijom

Ako se nalazi na vašem telefonu, znači da vam je važno. Uz Google One, automatski se prave rezervne kopije vaših fotografija, kontakata, poruka i drugih datoteka koje će biti bezbedno smeštene u cloud servisu. Stoga, gubitak vašeg telefona ne znači i gubitak datoteka – sve ono što vam je važno, jednostavno vratite na nov uređaj.

Vaše pogodnosti

Google stručnjaci - pomoć na dohvat ruke

Neka vam pomoć uvek bude dostupna zahvaljujući premijum Google podršci. Google One stručnjaci su vam uvek na raspolaganju putem ćaskanja, poziva ili e-pošte. Oni vam mogu pomoći u vezi sa svim pitanjima o Google proizvodima i uslugama. Posetite Google One veb-stranicu da saznate više.

Više o Google One

Android, Google i drugi povezani zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC.

Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1[Primenjuju se uslovi](https://one.google.com/offer/nokia).