GO

Nokia 1

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Take your first step into the smartphone world.

Enlarge Plava Nokia 1 from Front and Back
Enlarge Plava Nokia 1 from Front
Enlarge Plava Nokia 1 from Back
Enlarge Plava Nokia 1 from Back
Enlarge Plava Nokia 1 from Front and Back
Enlarge Plava Nokia 1 from Front
Enlarge Plava Nokia 1 from Back
Enlarge Plava Nokia 1 from Front and Back
colourPlava
options
notifyMe
notifyMeContent

Nokia 1

From HMD - makers of Nokia phones

Step up to your first smartphone. Enjoy all of the apps you need to connect with friends and family, stay entertained and find your way around town. Capture the moment day or night thanks to the rear camera with LED flash, then share the shot using 4G connectivity.

Softver

Enjoy a smooth, streamlined experience with Android 10 (Go edition)

Hardver

Featuring a quad-core processor for optimized performance

Dizajn

Combining an iconic look with reliable durability

Kamere

5 MP rear camera and a 2 MP front camera

Korak do pametnijeg telefona

Aplikacije

Sve aplikacije koje su vam potrebne

Nokia 1 pruža svoje najbolje. Moćno iskustvo u našem najpovoljnijem pakovanju, sa svim vašim omiljenim aplikacijama kao što su WhatsApp, Facebook, YouTube, Google Mape i još mnoge druge, bukvalno na dohvat ruke. Nećete propustiti ni trenutak.

Zabava

Gledajte sada, a i kasnije

Nokia 1 dolazi sa uslugom YouTube Go, zahvaljujući kojoj se pokreće brže i koristi manje podataka dok pregledate i strimujete video snimke. Možete da izaberete kvalitet reprodukcije i preuzimate video snimke koje kasnije možete gledati i van mreže.

Kamera

Uživajte u svakom trenutku

Podsetite se na vaše posebne trenutke i ostanite povezani. Snimajte svet oko sebe pomoću zadnje kamere od 5 MP sa LED blicem, razmenjujte selfije ili koristite video pozive pomoću prednje kamere od 2 MP.

Dizajn

Vaš sledeći telefon

Nokia 1 nudi potpuni doživljaj pametnog telefona, dostupan svakome. Prepoznatljivog dizajna koji volite i sa izdržljivošću koja vam je potrebna. Zamenljive Xpress-on maske su ponovo tu. Neke stvari su vanvremenske.

Dodatna oprema

Neka bude vaš

Personalizujte telefon da bi odgovarao vašem stilu ili raspoloženju. Xpress-on maske se brzo i lako menjaju, a dostupne su u mnogim živopisnim bojama koje možete odabrati.

Hardver

Uradite više

Jednostavna za korišćenje, Nokia 1 ima brojne mogućnosti. Uživajte u 4G LTE vezi za strimovanje i surfovanje i na jednostavan način izaberite koju od dve SIM kartice želite da koristite. Iskoristite i prednosti ležišta za MicroSD karticu pomoću koje možete da proširite skladište za najviše 128 GB1.

Softver

Android™ 10 (Go izdanje) je stigao

Android 10 (Go izdanje) pruža najnoviji Android doživljaj sa optimizovanim aplikacijama kao što je Google Assistant Go, koja je dizajnirana da troši manje memorijskog prostora.

Čuvanje podataka

Ne brinite da ćete izgubiti podatke jer je tu aplikacija Chrome Ušteda podataka. Pomoću nje ćete smanjiti protok mobilnih podataka i do 60%.

Vi pitate, telefon odgovara

Nokia 1 dolazi sa Go izdanjem aplikacije Google pomoćnik⁵. Postavljajte pitanja, zadajte zadatke, sve što poželite – dovoljno je da to izgovorite.

Čist, bezbedan i ažuriran

Uvođenje operativnog sistema Android 10 (Go izdanje) na telefone Nokia 1 samo je deo našeg obećanja o unapređenju softvera.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Google, Android and Android One are trademarks of Google LLC; Oreo is a trademark of Mondelez International, Inc. group. Qualcomm Snapdragon is a product of Qualcomm Technologies, Inc. and/or its subsidiaries. All other trademarks are the property of their respective owners. Variations on offering may apply. Check local availability. Images are for illustrative purposes only.

  • Dostupne Xpress-on maske (prodaju se zasebno).
1Nokia 1 Dual SIM ima dve reži za kartice SIM in eno namensko režo za pomnilniško kartico. 2Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 3Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 4Testiranje je obavljeno u laboratorijskim uslovima, bez aplikacija koje rade u pozadini. 5Google pomoćnik Go verzija nije dostupna u svim zemljama. 6Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže