Nokia 110 4G

4G
Skip to main content

Bolja povezanost, lepši izgled

Nokia 110 4G

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

U skladu sa našom reputacijom isporuke kvalitetnih, pouzdanih telefona, Nokia 110 4G je napravljen da traje i dizajniran da zadivi. To je telefon spreman za budućnost, opremljen funkcijama koje uključuju 4G VoLTE¹ mogućnost povezivanja, uvećane menije sa jednostavnom navigacijom i audio pomoć za čitanje, bežični i žičani FM radio, proširivu memoriju sa podrškom za kartice od 32 GB, igre i ugrađenu baterijsku lampu i kameru. Ovo nije telefon koji samo izgleda dobro – to je telefon koji je tu za vas.

Kompletne specifikacije

Kvalitet poziva

HD glasovni pozivi sa 4G VoLTE¹

Jednostavan za korišćenje

Uvećani meniji i funkcija audio čitanja.

Elegantan novi dizajn

Dostupan u 3 boje: Yellow, Aqua i Black.

Zabava

Ugrađena kamera, pristup internetu, igrice i još mnogo toga.

HD glasovni pozivi

Čujte razliku

Iznad svega, telefon mora izuzetno dobro da radi jednu stvar – upućivanje i primanje poziva. Sa telefonom Nokia 110 4G i njegovim 4G VoLTE¹ glasovnim mogućnostima dobijate HD kvalitet glasa koji je jednostavno izvanredan.

Upotrebljivost

Još jednostavniji za korišćenje

Nokia 110 4G ima uvećane menije kako bi sve bilo veće i jednostavnije za navigaciju, dok funkcija čitanja² pretvara tekst u govor kako bi vam pružila dodatnu pomoć. Kada bi samo sve u životu bilo tako jednostavno.

Dizajn

Telefon koji pruža kvalitet

Elegantan, moderan i dostupan u tri neverovatne boje: Yellow, Aqua i Black. A njegova lepota nije samo na površini, zahvaljujući pouzdanoj bateriji i kvalitetu izrade ovaj telefon je napravljen da traje.

Karakteristike

Maksimalno iskoristite svoje slobodno vreme

Sa ugrađenom kamerom, baterijskom lampom, klasičnim igricama, potpunim pristupom internetu, bežičnim i žičanim FM radiom, video plejerom – pauza da udahnete - proširivom memorijom i MP3 plejerom, uz Nokia 110 4G telefon vam nikada više neće biti dosadno.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Dostupnost VoLTE HD poziva zavisi od usluga lokalnih operatera. 2 Funkcija čitanja dostupna je za sledeće jezike: engleski, kineski (mandarinski), francuski, nemački, ruski, španski, italijanski, portugalski, hindu, indonežanski, bengalski, vijetnamski i arapski.