4G

Nokia 2720 Flip

Skip to main content
Klasični telefoni

Nokia 2720 Flip

Klasični telefon na preklop je ponovo tu, sa mogućnošću za 4G povezivanje.

Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Front
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Front
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Crna Nokia 2720 Flip from Front and Back
BojaCrna
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 2720 Flip postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
Kupi od Tehnomedia

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Klasični telefon na preklop je ponovo tu sa 4G

Nokia 2720 Flip

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Klasični telefon na preklop se vratio. Ostanite povezani preko 4G i aplikacija WhatsApp i Facebook. Telefon ima dva ekrana – spoljašnji ekran pokazuje ko vas zove. Veliki tasteri olakšavaju slanje poruka i biranje brojeva. Pored toga, tu je i namensko dugme za hitne slučajeve koje pruža dodatni spokoj.

Kompletne specifikacije

Telefon na preklop

Pogledajte ID pozivaoca na spoljašnjem ekranu. Sklopite telefon da biste prekinuli pozive.

Tasteri

Tastatura sa velikim tasterima i dugme za kontakt u hitnim slučajevima.

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 28 dana nakon samo jednog punjenja.

4G

Unapred instalirane aplikacije Facebook i WhatsApp. Funkcija Wi-Fi pristupne tačke.

Klasično preklapanje

Jednostavan i pouzdan

Ovo je telefon na preklapanje koji pamtite, sa nekoliko novih poboljšanja. Zahvaljujući jednostavnim funkcijama, kao što su veliki tasteri i krupan tekst, uređaj vam je poznat, ali i pouzdan, što će vam pomoći da ostanete povezani sa prijateljima i porodicom.

Pozivanje

Jednostavan za korišćenje

Nokia 2720 Flip ima dva zasebna ekrana. Spoljašnji ekran vam omogućava da vidite poruke ili proverite ko vas zove, pre nego što otvorite telefon da biste videli veliki glavni ekran. Kada završite, jednostavno ga preklopite kako biste prekinuli vezu.

Slanje poruka i telefoniranje

Veliki tasteri. Veliki tekst.

Nokia 2720 Flip ima velike tastere radi lakog biranja brojeva i slanja poruka. Takođe, možete izabrati veliki font teksta, što će vam olakšati čitanje poruka.

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 28 dana

Uređaj Nokia 2720 Flip može čak do 28 dana izdržati sa samo jednim punjenjem, što vam daje više mogućnosti da stupite u kontakt sa prijateljima i porodicom.

Nokia 2720 Flip

Pobednik: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 2720 Flip telefon nedavno je osvojio prestižnu nagradu za dizajn pod nazivom iF DESIGN AWARD. Nagradu dodeljuje organizacija iF International Forum Design GmbH iz Hanovera.

Pogledajte iF DESIGN profil
Izdržljivost

Napravljen da traje

Uređaj Nokia 2720 Flip odlikuje se izvanrednom izdržljivošću i vanvremenskim dizajnom, a dovoljno je kompaktan da stane u džep ili torbicu. Napravljen je od čvrstog polikarbonata koji je dovoljno jak da izdrži sve izazove svakodnevne upotrebe.

Dugme za hitne slučajeve

Bez brige

Ukoliko se dogodi nešto neočekivano, dugme za hitne slučajeve¹ na telefonu Nokia 2720 Flip vas može učiniti spokojnim. Pritiskom na ovo dugme šalje se tekstualna poruka za hitan slučaj, kao i vaša trenutna lokacija, a poziva se i pet kontakata iz adresara koje ste odredili za hitne slučajeve.

Pročitajte vodič za korisnike

Poziv za pomoć

Kada se pritisne dugme za hitne slučajeve, osim slanja poruke, telefon će uputiti i pozive na pet odabranih kontakata iz adresara, jedan po jedan, preko zvučnika, sve dok se ne uspostavi veza sa kontaktom za hitne slučajeve.

Pomoć onima koji pomažu

Za dodatnu sigurnost, funkcija za hitne slučajeve službama za pružanje prve pomoći omogućava brži pristup važnim kontaktima i medicinskim podacima.

Aplikacije i 4G

WhatsApp, Facebook i još više

Osnovne aplikacije, kao što su Facebook i WhatsApp su već instalirane, kako biste lakše ostali u kontaktu sa prijateljima i porodicom. Uz to, telefon ima 4G i mogućnost deljenja internet veze.

Aplikacije

Društvene aplikacije i još mnogo toga

Ostanite u kontaktu sa prijateljima i porodicom uz pomoć društvenih aplikacija kao što su Facebook i WhatsApp. Pored toga, možete da preuzmete i druge korisne aplikacije i igrice iz prodavnice aplikacija.

4G Internet

Podelite svoj internet

Ubrzajte se sa 4G. Pored toga, podelite svoju internet vezu za prijateljima, porodicom ili čak na sopstveni tablet, tako da možete da pretražujete internet na većem ekranu kad god poželite.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

¹Tokom pokretanja telefona, izabrana je opcija za dugme. Ako je tokom prvog podizanja sistema Nokia 2720 Flip izabran režim Accessibility, aktivirano je dugme za hitne slučajeve.