6.39

Nokia 5.4

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Budite kreativni sa četvorostrukom kamerom i kinematografskim efektima.

Enlarge Plava Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Front
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Back
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Back
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Front
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Back
Enlarge Plava Nokia 5.4 from Front and Back
BojaPlava
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 5.4 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Nokia 5.4

From HMD - makers of Nokia phones

Ostavite dobar utisak sa telefonom Nokia 5.4 Četvorostruka kamera rezolucije 48 MP daje vam potpunu kreativnu kontrolu – sa naprednim snimanjem video-zapisa i kinematografskim efektima, moći ćete da zabeležite svoj svet do apsolutno zadivljujućih detalja. Uradite više onoga što volite zahvaljujući bateriji koja traje 2 dana1 i unapređenom procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 662 – to su performanse na koje zaista možete da se oslonite. Zadržite kontrolu nad svim svojim aktivnostima uz telefon koji je spreman za operativni sistem Android 11 i novije verzije, tako da možete da radite i igrate se, onako kako to vama odgovara.
Kompletne specifikacije

Kamere

Snimite svoj svet četvorostrukom kamerom od 48 MP i prednjom kamerom od 16 MP.

Ekran

Sagledajte kompletnu sliku sa ekranom sa otvorom za kameru, dijagonale 6,39 inča.

Baterija

Ostanite napolju sa baterijom koja traje 2 dana1 i tehnologijom prilagodljive baterije koja je potpomognuta veštačkom inteligencijom.

Mobilna platforma

Izaberite pametno uz mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Nokia 5.4 smartphone
Nokia 5.4 smartphone

Snimite svoj svet

The 48 MP quad camera on Nokia 5.4

Kamere

Snimajte kao profesionalac

Snimite sve prelepe detalje na objektima koji vam se dopadaju i to bez prepreka uz pomoć moćne četvorostruke kamere od 48 MP i selfi kamere od 16 MP. Uz to, zabeležite svoj svet u pokretu pomoću kinematografskih video-zapisa i dodajte malo originalnosti zahvaljujući alatima kao što su oni za korekciju boja.

Nokia 5.4 powered by Qualcomm® Snapdragon™ 662

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Oslonite se na veštačku inteligenciju

Izaberite uređaj koji je dizajniran da ide u korak s vama. Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 662 optimizovana je za najnoviju tehnologiju veštačke inteligencije, tako da možete da ostanete produktivni, šta god da radite.

Taking a family photo on Nokia 5.4
6.39” HD+ punch hole screen on Nokia 5.4

HD+ekran dijagonale 6,39 inča sa otvorom za kameru

Usmerite svoj pogled na nešto veće

Obezbedite više prostora za reprodukciju u realnom vremenu, igre i pregledanje sadržaja na impresivnom HD+ ekranu sa otvorom za kameru, dijagonale 6,39 inča. Uz to, uživajte u telefonu koji je snažan isto koliko i lep, zahvaljujući privlačnom nordijskom dizajnu i izdržljivoj zadnjoj masci u živopisnim bojama.

Looking at photos on Nokia 5.4

2-day battery life

Uspešno obavite sve što radite

Radite sve što želite, kada god to želite zahvaljujući bateriji koja traje dva dana.1. Tehnologija prilagodljive baterije potpomognuta veštačkom inteligencijom daje prednost stvarima koje najviše koristite, tako da imate kontrolu nad svojim danom.
Adaptive Battery feature on Nokia 5.4

Android One

Ostanite bezbedni i budite u toku

Spremite se za ono što dolazi. Ostanite bezbedni i još duže budite u toku sa najnovijim funkcijama operativnog sistema Android™, sa bezbednosnim mesečnim ažuriranjima tokom 3 godine i softverskim nadogradnjama tokom 2 godine. Pored toga, sa sistemom koji je pripremljen i spreman za Android 11 i novije verzije, vi ste u sigurnoj prednosti.

Secure and up-to-date Android on Nokia 5.4
Using Nokia 5.4 to make work easier

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih podružnica. Qualcomm i Snapdragon su robne marke kompanije Qualcomm Incorporated, registrovane u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju u stvarnom vremenu video zapisa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. 2 Google Assistant je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na [https://support.google.com/assistant.](https://support.google.com/assistant) 3 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.
5Bela knjiga kompanije Counterpoint Research: „Nokia telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”, 2020