Nokia 5310

Skip to main content

Povratak klasike sa velikim zvukom.

Enlarge Crvena Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Front
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Back
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Back
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Front
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Back
Enlarge Crvena Nokia 5310 from Front and Back
BojaCrvena
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 5310 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Da ne propustite nijedan takt

Nokia 5310

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Ne propustite nijedan takt uz Nokia 5310 telefon. Slušajte vašu omiljenu muziku sa MP3 plejera1 i FM radija i jasno čujte svaki poziv uz pomoć snažnih dvostrukih prednjih zvučnika. Budite uvek na vezi, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji koja vam iz dana u dan stoji na raspolaganju. Budite u toku sa svim dešavanjima, zahvaljujući ovom podmlađenom veteranu.
Kompletne specifikacije

FM radio i MP3 plejer

Bežični FM radio sa posebnim tasterima za muziku.

Dvostruki prednji zvučnici

Da svaki poziv čujete jasno i glasno.

Baterija koja traje još duže

Baterija koja u režimu pripravnosti može da traje nedeljama.

Dizajn

Retro klasik koji je spreman za 2020. godinu.

FM radio i MP3 plejer

Muzika u ušima

Slušajte omiljene melodije, bilo kad i bilo gde, zahvaljujući MP3 plejeru1 i bežičnom FM radiju, uz posebne tastere za muziku i moćne dvostruke prednje zvučnike.
FM radio

Budite dostupni po čitav dan

Prepustite se zvucima omiljenih radio stanica pomoću ugrađenog FM radija. Slušalice vam više nisu potrebne – dovoljno je da uključite radio i muziku slušate direktno iz moćnih prednjih zvučnika.

MP3 plejer

Za žurku koja ne prestaje

Pustite da vas ritam pokrene, uz ugrađen MP3 plejer1 i posebne tastere za muziku. Snimite omiljene melodije na memorijsku karticu kapaciteta 32 GB i uživate u njima gde god da krenete – jer, uz muziku je sve lepše.
Dvostruki prednji zvučnici

Ponosan i glasan

Uživajte u čistoj i glasnoj muzici i radio programima – po čitav dan – zahvaljujući dvostrukim prednjim zvučnicima.

Namenski tasteri za muziku

Odaberite. Reprodukujte. Ponovite.

Slušajte vaše omiljene radio stanice, preskočite pesme i podesite jačinu zvuka uz pomoć posebnih tastera za muziku – kako ne biste propustili ni jedan jedini takt.

Muzika

Muzika je deo njegovog DNK

Kako biste saznali naziv pesme koja se trenutno čuje, dovoljno je samo da bacite pogled na jasan, zakrivljeni ekran. Promenite ritam kad god poželite, uz pomoć posebnih tastera za muziku. Odaberite željenu melodiju i prepustite se jer je ovaj telefon kao stvoren da prati vaš svakodnevni ritam.

Dizajn

Povratak klasika

Sa svojim jednostavnim tasterima i glatkim zaobljenjima ovaj model savršeno leži u ruci. Nokia 5310 je stari favorit kojem je udahnut novi život – legendarni dizajn u novom obliku.

Izdržljivost

Neka se čuje

Budite uvek spremni na akciju sa Nokia 5310 telefonom. Sa baterijom koja traje dugo, izdržljivim dizajnom i pouzdanom tehnologijom, ovo je telefon koji vas nikad neće izneveriti.

Mogućnost povezivanja

Budite na vezi non-stop

Ostanite povezani zahvaljujući bateriji koja može bez punjenja da traje nedeljama u režimu pripravnosti ili nekoliko sati tokom neprekidnog telefoniranja. Uz to, zahvaljujući moćnim prednjim zvučnicima jasno i glasno ćete moći da čujete svakog sagovornika.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence marke Nokia za telefone i tablete. Nokia je registrovani zaštitni znak kompanije Nokia Corporation.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Neophodna je MicroSD kartica, koja se prodaje zasebno.
2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.