Nokia 8000 4G feature phone

2.8 4G
Skip to main content
Klasični telefoni

Nokia 8000 4G

Omiljen, sa 4G mogućnošću povezivanja i s prizvukom sofisticiranosti.

Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Front
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Front
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Crna Nokia 8000 4G from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 8000 4G postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
Kupi od Gigatron

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Dodajte malo stila

Nokia 8000 4G

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Nokia 8000 4G je jednostavan za upotrebu – i lepo izgleda zahvaljujući precizno izrađenom kućištu koje podseća na staklo i ističe visok kvalitet dizajna. Unapredite svoju eleganciju zahvaljujući bojama koje su inspirisane dragim kamenjem i prefinjeno hromiranim metalik srednjim okvirom. Maksimalno iskoristite prednosti ekrana dijagonale 2,8 inča i izdržljive 3D zakrivljene tastature, napravljene za vašu udobnost. Pomoću njih ćete još više uživati u ćaskanju na mrežama WhatsApp i Facebook, u strimingu video-sadržaja na YouTube-u i planiranju putovanja uz pomoć aplikacije Google Maps. Uz to, sve je mnogo lakše zahvaljujući 4G mreži. A zahvaljujući pouzdanoj izdržljivosti i bateriji koja traje, dobili ste prilično solidnu postavku – uz puno stila.

Kompletne specifikacije

Dizajn

Zaljubite se u blistavi dizajn inspirisan dragim kamenjem i udobno zakrivljenu 3D tastaturu.

Ekran

Uživajte u omiljenim aplikacijama i programima, uz vrhunsku oštrinu slike zahvaljujući ekranu dijagonale 2,8 inča.

Osnovne funkcije

Koristite WhatsApp, Facebook i YouTube – i zaputite se u pustolovine sa aplikacijom Google Maps.

4G sa Wi-Fi pristupnom tačkom

Život u 4G mreži je lakši zahvaljujući sjajnom kvalitetu telefonske veze, brzoj razmeni podataka i Wi-Fi pristupnoj tački.

Dizajn

Prefinjeni stil

Sa prvoklasnim kućištem koje podseća na staklo i bojama inspirisanim dragim kamenjem kao što su opal bela, oniks crna, topaz plava i citrin zlatna, telefon Nokia 8000 4G je pravljen da zablista. Elegantna hromirana završna obrada srednjeg okvira je pravi šlag na torti.

Vaš verni odraz

Stil nije isto što i trend – to je pouzdanje u sopstvenu ličnost. On je jedinstven za vas i vaše blistave trenutke – kako spolja, tako i iznutra. Nokia 8000 4G je telefon koji će savršeno da se slaže uz vašu ličnost.

4G sa Wi-Fi pristupnom tačkom

Kristalno čista veza

Ubrzajte striming, ćaskanje i pregled veb-stranica na brzoj 4G mreži. Uz to, podelite svoju Internet vezu s prijateljima i porodicom koristeći Wi-Fi pristupnu tačku.

Ekran dijagonale 2,8 inča i 3D tastatura

Lepota – i unutra i spolja

Pozamašan ekran dijagonale 2,8 inča daje dodatnu oštrinu vašim ćaskanjima i šou programima. A izdržljiva 3D zakrivljena tastatura prebačena je preko ivica kako bi telefon što zgodnije ležao na dlanu.

Sjajne aplikacije

Mnoštvo sitnih dragocenih opcija

Sa telefonom Nokia 8000 4G nikada vam neće biti dosadno. Budite u kontaktu s prijateljima preko aplikacija WhatsApp i Facebook, gledajte omiljene šou programe preko YouTube-a i planirajte nova putovanja uz pomoć aplikacije Google Maps.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Google, YouTube i Google Maps su robne marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.