Nokia C20

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Snimajte sa blicem pomoću prednje i zadnje kamere i delite putem 4G mreže.

Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Front and Back
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Front
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Front and Back
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Front
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C20 from Front and Back
BojaDark Blue
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia C20 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
The screen and camera on Nokia C20 devices
The screen and camera on Nokia C20 devices

Uvek u pokretu uz dobro poznato ime

Nokia C20

From HMD - makers of Nokia phones

Skandinavski dizajn i kvalitetna izrada podrazumevaju da Nokia C20 ne samo da izgleda dobro, već je i spreman za sve izazove svakodnevnog korišćenja. Celodnevno trajanje baterije¹ omogućava da još duže radite ono što volite – bilo da je to slušanje muzike ili gledanje video zapisa – dok veliki ekran čini da sve izgleda još bolje. Sve to pokreće brzi procesor sa najnovijim sistemom Android 11 (izdanje Go), kao i mogućnost povezivanja putem 4G mreže. Takođe dobijate i dve godine bezbednosnih ažuriranja kako bi sve još duže glatko funkcionisalo.

Kompletne specifikacije

Nordijski kvalitetan dizajn

Uživajte u pametnom telefonu koji je elegantan i pouzdan po neverovatnoj vrednosti.

Prednja i zadnja kamera od 5 MP

Zabeležite ono najbolje od svakog trenutka provedenog sa porodicom.

Baterija koja traje dugo i ekran dijagonale 6,5 inča

Potpuno se prepustite svemu što gledate, kad god poželite.

Brzi procesor sa osam jezgara

Uradite više, gledajte više, slušajte više – i to brže.

The sleek design of Nokia C20

Dizajn

Vrednost kvaliteta

Kao što se i očekuje od nordijskog dizajna, telefon Nokia C20 nije samo elegantan, već je i izrađen od kvalitetnih materijala koji su napravljeni da traju. Zato što znamo da ovo nije samo pametni telefon – to je nit koja vas spaja sa porodicom i prijateljima.

Bezbednosna ažuriranja

Bezbednost koja postaje sve pouzdanija

Uz dve godine tromesečnih bezbednosnih ažuriranja, vaše datoteke, video snimci, fotografije i podaci uvek će biti na sigurnom.

A Nokia C20 with up-to-date security
A Nokia C20 running Android 11 (Go edition)

Android 11 (Go izdanje)

Brži, ujednačeniji, bezbedniji

Impresivnom telefonu potreban je impresivan i pouzdan operativni sistem. Android 11 (izdanje Go) omogućava upravo to: lakše i brže korišćenje uz dodatne funkcije bezbednosti koje čuvaju sve lične podatke na bezbednom mestu.
Nokia C20 with rear LED flash

Video

Porodični momenti. Zabeleženi u trenu.

Prednja i zadnja kamera na telefonu Nokia C20 sadrže sopstveni LED blic, tako da će bez obzira na osvetljenost vaše fotografije biti jasne i svetle.
The wide HD+ screen on Nokia C20

Celodnevna zabava

Produženo trajanje sve do odjavne špice

Uz veliki HD+ ekran, telefon Nokia C20 pruža dovoljno prostora da se čitava porodica okupi i uživa u gledanju filma. A uz celodnevnu bateriju¹ bićete sigurni da se neće isprazniti pre nego što zlikovci budu privedeni pravdi (ups, pokvarili smo vam kraj).
Nokia C20 with an octa-core processor and 4G

Procesor sa osam jezgara i 4G mreža

Pređite brže na stvari koje su vam bitne

Bilo da otpremate školske zadatke ili uživate u gledanju omiljene serije, uz pomoć brze 4G internet veze možete da ispratite sve porodične aktivnosti. A uz procesor od osam jezgara i najnoviji operativni sistem moći ćete da uradite sve što treba, i to brzo.
Nokia C20 with a sturdy polycarbonate shell

Snažno kućište

Koristite ga duže

Izdržljivo polikarbonatno kućište znači da je telefon Nokia C20 spreman za izazove svakodnevnog korišćenja. To je još jedna stvar o kojoj ne morate da brinete.

love it, trust it, keep it

U Finskoj, naš pristup životu i sreći je jednostavan – držite se stvari koje volite i kojima verujete. Kada primenimo ovu filozofiju na dizajniranje telefona, rezultat je jasan: svakodnevni pratilac na koga možete da se oslonite, onaj koji će odoleti izazovima vremena. Nokia telefoni iz najnovije ponude nisu izuzetak. Sa inovativnim funkcijama, izdržljive izrade i stalnim softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, oni će biti uz vas još mnogo, mnogo dana.

The screen and camera on Nokia C20 devices

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Bateriju koja traje čitav dan kompanija HMD Global testirala je u realnim uslovima korišćenja. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju.