Nokia C22 pametni telefon

Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia C22

Otporan na padove, prašinu i prosipanje tečnosti i traje danima između dva punjenja.

Enlarge Charcoal Nokia C22 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Front
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Back
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Back
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Front
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Back
Enlarge Charcoal Nokia C22 from Front and Back
BojaCharcoal
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia C22 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
Nokia C22 smartphone
Nokia C22 smartphone
Nokia C22

Baterija koja traje i izdržljivo kućište

Rigorozno testirana izdržljivost

Sa svojim jednodelnim kućištem i ojačanim staklom ekrana i stepenom zaštite¹ IP52, bolje je zaštićen od padova, prašine i prosipanja tečnosti.

Bezbedan godinama

Bezbrižno pretražujte internet i kupujte onlajn zahvaljujući bezbednosnim ažuriranjima tokom 2 godine.² Brzo i bezbedno otključajte telefon pomoću otključavanja putem prepoznavanja lica i zadnjeg senzora za otisak prsta.

Android™ 13 (Go edition)

Sve što vam je potrebno. Zahvaljujući modernizovanom operativnom sistemu sa manje bloatware-a, prostor za čuvanje podataka biće veći, a troškovi prenosa mobilnih podataka manji.

Nokia C22 in Sand and Charcoal colors

Nokia C22

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Trajanje baterije do 3 dana³ znači da se mnogo toga može dogoditi između dva punjenja. Srećom, telefon Nokia C22 je napravljen da se nosi sa svim tim zahvaljujući unapređenoj zaštiti od padova i otpornosti na prosipanje tečnosti. Zabeležite najbolje trenutke pomoću glavne kamere i selfi kamere koje podržavaju moćni algoritmi za obradu slike. Imaćete dosta prostora za sve vaše fotografije pošto modernizovani Android 13 (Go izdanje) dolazi sa manje fabrički instaliranih aplikacija. Za aplikacije koje želite, osmojezgarni čipset i funkcija proširenja memorije⁴ pomažu da rad sa više aplikacija istovremeno bude besprekoran.

Kompletne specifikacije

Baterija koja traje 3 dana²

Velika baterija od 5000 mAh⁵ traje duže zahvaljujući najnovijim funkcijama za uštedu baterije.

Izdržljiv dizajn

Jednodelno kućište od polikarbonata i ojačano staklo ekrana za izdržljivost od padova, prašine i prosipanja tečnosti.

Režimi Noć i Portret

Dvostruka glavna kamera i selfi kamera koriste moćne algoritme za obradu slike, za savršene portrete i panoramske snimke, bilo danju ili noću.

Unapređene performanse

Korišćenje osmojezgarnog čipseta i proširenja memorije za neometan rad sa više aplikacija istovremeno.

Nokia C22 with a 3-day battery

Uživajte više i ređe punite svoj telefon

Neka vaši planovi za vikend ne zavise od baterije – Nokia C22 može da izdrži i do 3 dana između dva punjenja. Za sve to zaslužni su veliki kapacitet baterije i najnovije funkcije za uštedu baterije kao što su hibernacija aplikacija i HMD ušteda baterije.

Nokia C22 with IP52 durability

Napravljen za svaki izazov

Nokia C22 može da se pohvali modernom estetikom, ali u njegovom dizajnu ima više nego što se vidi na prvi pogled. Između izdržljivog zadnjeg dela od polikarbonata i prednjeg dela od ojačanog 2.5D stakla leži čvrsta unutrašnja metalna šasija. U kombinaciji, oni nude veću izdržljivost u slučaju padova i stepen zaštite IP52 od prašine i prosipanja tečnosti.

Nokia C22 with a 13 MP dual camera

Snimajte po čitav dan

Zadivljujući snimci počinju kamerom, ali tu nije kraj priče. Prilagođeni algoritmi za obradu slika donose moćne režime Noć i Portret, kako na dvostruku glavnu kameru od 13 MP tako i na selfi kameru od 8 MP. Rezultati? Jasni snimci pri slabom osvetljenju i prelepi portreti, bilo danju ili noću, na prednjoj ili zadnjoj kameri. Uz to, izgledaće sjajno na HD+ ekranu dijagonale 6,5 inča.

Jednostavniji multitasking

Sa osmojezgarnim čipsetom i proširenjem memorije4 koje pretvara 2 GB prostora za čuvanje podataka u memoriju uređaja, moći ćete da otvarate više aplikacija i prelazite s jedne na drugu. Ako svoj rad sa više aplikacija istovremeno želite dodatno da unapredite, na raspolaganju imate i opcije brisanja keš memorije aplikacije.
Nokia C22 with memory extension
Nokia C22 with memory extension
Nokia C22 with streamlined Android 13 (Go edition)

Softver koji vam pruža više

Nokia C22 poseduje sve što vam je potrebno. Modernizovani operativni sistem Android 13 (Go izdanje) sa manje bloatware-a znači da imate više prostora za aplikacije i datoteke i pomaže vam da smanjite troškove za prenos mobilnih podataka.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android je zaštitni znak kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

¹ Na osnovu rezultata nezavisnih testiranja navođenog slobodnog pada (IEC 60068-2-31), prema IDC 4Q21, u poređenju s najprodavanijim modelima u cenovnom rasponu 75 – 125 $. IP52 zaštita od prašine sa ograničenim prodiranjem i bez stvaranja štetnih naslaga, kao i zaštita od direktnog prskanja vodom pod uglom do 15 stepeni od vertikale.

² Od globalnog datuma predstavljanja uređaja.

³ Na osnovu testova korišćenja u realnim uslovima koje je sprovela kompanija HMD Global.

⁴ Korišćenje proširene memorije (virtuelnog RAM-a) zahteva dovoljno prostora za čuvanje podataka. Radi zaštite prostora za čuvanje podataka, proširenje memorije se automatski i trajno onemogućava čim se dostigne limit od 90% iskorišćenosti raspoloživog prostora za čuvanje podataka. Do toga može da dođe nakon otprilike 4 godine intenzivnog korišćenja telefona.

⁵Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.