6.5

Nokia G10

Skip to main content

Zabeležite i delite porodične trenutke pomoću velikog ekrana i velike baterije.

Enlarge Night Nokia G10 from Front and Back
Enlarge Night Nokia G10 from Front
Enlarge Night Nokia G10 from Back
Enlarge Night Nokia G10 from Back
Enlarge Night Nokia G10 from Front and Back
Enlarge Night Nokia G10 from Front
Enlarge Night Nokia G10 from Back
Enlarge Night Nokia G10 from Front and Back
BojaNight
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia G10 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
Nokia G10 smartphone
Nokia G10 smartphone

Uvek u pokretu uz dobro poznato ime

Nokia G10

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Da biste bili u toku sa porodičnim životom, potrebna vam je energija. Mnogo energije. Srećom, Nokia G10 ima ono što vam treba, sa baterijom koja traje danima – ne satima – između dva punjenja. Veliki ekran će očarati vašu decu tokom celog putovanja, a trostruka glavna kamera sa unapređenim funkcijama snimanja znači da ste uvek spremni da uhvatite te posebne trenutke, kad god da se dese. Kombinujte to sa najnovijim operativnim sistemom Android™ 11, dve godine nadogradnje softvera i tri godine bezbednosnih ažuriranja, i dobili ste telefon koji će zaista izdržati test vremena.

Kompletne specifikacije

Baterija potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije

Dovoljno snage uz pomoć baterije koja će vam trajati tokom celog vikenda.

Unapređen ekran dijagonale 6,5 inča

Uživajte u velikom ekranu, dovoljno svetlom da vam zadrži pažnju.

Trostruka kamera sa AI režimima

Zabeležite te posebne porodične trenutke iz svakog ugla.

Bezbedan pristup

Momentalno otključavanje – dovoljan je samo jedan dodir ili pogled.

Two color variants of Nokia G10

Baterija od 5050 mAh potpomognuta veštačkom inteligencijom²

Računajte na njega danonoćno

Tajna sreće je... trajanje baterije. Kad se istroši baterija u vašem mobilnom telefonu, onda dolazi do propuštenih poziva, počinje durenje i nervoza. Zato Nokia G10 dolazi sa baterijom koja može da traje do 3 dana između dva punjenja¹.
Nokia G10 installing security updates

Redovna bezbednosna ažuriranja

Bezbednost koja postaje sve pouzdanija

Uz redovna mesečna bezbednosna ažuriranja tokom 3 godine, vaše datoteke, video snimci, fotografije i podaci uvek su u sigurnim rukama.

Nokia G10 starts with Android 11

Android™ 11

Softver koji postaje sve bolji

Želite da budete u toku sa tim ko je šta rekao i kada? Sa operativnim sistemom Android 11 vi vidite, odgovarate na konverzacije i kontrolišite ih u više aplikacija za razmenu poruka, sve na istom mestu. A sa dve godine ažuriranja softvera uvek ćete dobijati najnovije funkcije. To je kao da danas dobijete telefon sutrašnjice.

The bright 6.5” screen on Nokia G10

Unapređen ekran dijagonale 6,5 inča

Veliki ekran, dovoljan za zabavu cele porodice

Telefon Nokia G10 i njegov veliki ekran dolaze sa unapređenim osvetljenjem, tako da svi i dalje mogu da uživaju u svojim omiljenim filmovima, TV programima i aplikacijama, čak i pri jakom dnevnom svetlu.
The triple rear camera on Nokia G10

Trostruka kamera sa AI režimima

Snimite porodični život u hodu

Vreme provedeno s porodicom je uzbudljivo, zabavno i može brzo da prođe. Ali telefon Nokia G10 i njegova trostruka kamera znače da ste uvek spremni da zabeležite te posebne trenutke, od školskih predstava do porodičnih proslava i svega ostalog što se dešava u međuvremenu.
Nordic inspired color variants of Nokia G10

Dizajn

Dizajniran da traje

Nordijski dizajn je čuven po svojoj minimalističkoj, elegantnoj estetici. Upravo to dobijate uz najsavremeniju tehnologiju upakovanu u lagano, tanko i izdržljivo kućište – kućište koje dolazi u bojama Night i Dusk, dve jedinstvene nordijski nadahnute boje.

Otključavanje putem prepoznavanja lica

Otključavanje jednim pogledom. Da porodica bude bezbedna.

Pomoću bočnog senzora za otisak prsta i funkcije prepoznavanja lica možete odmah da otključate telefon – jednom zasvagda dokazujući da roditelji zaista poseduju supermoći.

Secure face unlock technology on Nokia G10

love it, trust it, keep it

U Finskoj, naš pristup životu i sreći je jednostavan – držite se stvari koje volite i kojima verujete. Kada primenimo ovu filozofiju na dizajniranje telefona, rezultat je jasan: svakodnevni pratilac na koga možete da se oslonite, onaj koji će odoleti izazovima vremena. Nokia telefoni iz najnovije ponude nisu izuzetak. Sa inovativnim funkcijama, izdržljive izrade i stalnim softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, oni će biti uz vas još mnogo, mnogo dana.

Nokia G10, made to love, trust and keep.

Unapredite svoju bezbednost uz ExpressVPN

Bez obzira na to da li koristite WiFi ili prenos podataka putem mobilne mreže, ExpressVPN pruža dodatni nivo zaštite vašoj internet vezi, štiteći vaše podatke od znatiželjnih očiju. Dobijte 30-dnevno besplatno probno korišćenje usluge ExpressVPN, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Nemate nikakvu obavezu i nije potrebno da navedete način plaćanja — bićete spremni za manje od minuta.

Saznajte više
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 3 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. 2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.