Nokia G20

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Snimajte video na svoj način pomoću prostornog snimanja zvuka i baterije koja traje 3 dana¹.

Enlarge Night Nokia G20 from Front and Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front
Enlarge Night Nokia G20 from Back
Enlarge Night Nokia G20 from Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front and Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front
Enlarge Night Nokia G20 from Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front and Back
BojaNight
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia G20 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

The Nordic design of Nokia G20
The Nordic design of Nokia G20

Snimite ono što je najvažnije

Nokia G20

From HMD - makers of Nokia phones

Prigrlite život, živite ga punim plućima i podelite ga sa onima koji su vam najvažniji. Nokia G20 čini ovo poslednje malo lakšim. Sa četvorostrukom kamerom od 48 MP, moćnim režimima snimanja uz pomoć veštačke inteligencije i tehnologije OZO Audio, nikada nije bilo lakše da zabeležite sve što vidite i čujete. Sve to je podržano baterijom koja traje do 3 dana između dva punjenja¹. Takođe smo unapredili bezbednost pomoću funkcija za otključavanje putem prepoznavanja lica i otiska prsta i ažuriranjima softvera u periodu od 2 godine za najnovije verzije Android softvera. Sve u svemu, ovo je telefon na koji možete da se oslonite ako želite da sačuvate sav svoj veliki rad na sigurnom.

Kompletne specifikacije

Glavna kamera od 48 MP

Snimajte široke kadrove ili makro snimke kako biste zabeležili svet onako kako ga samo vi vidite.

Prostorni okolni zvuk.

Snimite prostorni zvuk i dodajte novu dimenziju vašim video zapisima.

Baterija koja traje 3 dana¹

Zahvaljujući bateriji potpomognutoj veštačkom inteligencijom, nećete morati da brinete o punjenju baterije čak 3 dana.

Prefinjen nordijski dizajn

Spoj elegancije i funkcionalnosti u laganom, tankom dizajnu.

Shooting with the 48 MP camera on Nokia G20

Četvorostruka kamera od 48 MP

Kreativni studio koji možete da smestite u svoj džep

Nokia G20 beleži slike sa jasnoćom od 48 MP, u režimu predivnog širokog kadra ili detaljnog makro snimka. Uz to, pravite video zapise sa prostornim snimanjem okolnog zvuka i koristite alate studijskog kvaliteta kako biste svaku priču učinili još ličnijom.
Nokia G20 installing security updates

Bezbednosna ažuriranja

Bezbednost koja postaje sve pouzdanija

Uz mesečna bezbednosna ažuriranja tokom 3 godine, vaše datoteke, video snimci, fotografije i podaci uvek su u sigurnim rukama.

Android™ 11

Sa instaliranim najnovijim softverom

Želite da budete u toku sa tim ko je šta rekao i kada? Sa operativnim sistemom Android 11 vi vidite, odgovarate na konverzacije i kontrolišite ih u više aplikacija za razmenu poruka, sve na istom mestu. A sa dve godine ažuriranja softvera uvek ćete dobijati najnovije funkcije. To je kao da danas dobijete telefon sutrašnjice.

Nokia G20 running Android 11

Baterija koja traje 3 dana potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije

Naša baterija koja traje najduže. Ikad.

Život se ne zaustavlja ni zbog koga, pa vam je zato potreban telefon koji vam omogućava da sve poslove obavite na vreme. Zato naša baterija sa najdužim trajanjem do sada, može da potraje i do 3 dana između dva punjenja¹.

Adaptive Battery feature on Nokia G20
The slimline design of Nokia G20

Čist nordijski dizajn

Predivnog izgleda. Sjajan za korišćenje.

Prefinjen nordijski dizajn i jednostavna, elegantna funkcionalnost sa najsavremenijom tehnologijom spakovanom u lagano, tanko i izdržljivo kućište. Kućište koje dolazi u bojama Noć i Glečer, dve jedinstvene nordijski nadahnute boje.
Nokia G60 6.5” screen with brightness boost

Unapređen ekran dijagonale 6,5 inča

Vidite sve još jasnije. 24-7.

Veliki ekran je neophodan kada proveravate dokumente, pravite izmene u poslednjem trenutku ili ih uređujete dok ste u pokretu. Telefon Nokia G20 i njegov veliki ekran dolaze sa unapređenim osvetljenjem, tako da čak i pri jakom dnevnom svetlu nećete propustiti nijedan detalj. Upravo onako kako volite da živite svoj život.

Bezbedan pristup

Otključajte jednim dodirom. Ili pogledom.

Sa bočnim senzorom za otisak prsta i funkcijom prepoznavanja lica, samo uz pomoć vašeg lica i prsta možete pristupiti svom telefonu. Da, ovde se zaista radi samo o vama.

Face unlock feature on Nokia G20

love it, trust it, keep it

U Finskoj, naš pristup životu i sreći je jednostavan – držite se stvari koje volite i kojima verujete. Kada primenimo ovu filozofiju na dizajniranje telefona, rezultat je jasan: svakodnevni pratilac na koga možete da se oslonite, onaj koji će odoleti izazovima vremena. Nokia telefoni iz najnovije ponude nisu izuzetak. Sa inovativnim funkcijama, izdržljive izrade i stalnim softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, oni će biti uz vas još mnogo, mnogo dana.

The front and rear of Nokia G20

Unapredite svoju bezbednost uz ExpressVPN

Bez obzira na to da li koristite WiFi ili prenos podataka putem mobilne mreže, ExpressVPN pruža dodatni nivo zaštite vašoj internet vezi, štiteći vaše podatke od znatiželjnih očiju. Dobijte 30-dnevno besplatno probno korišćenje usluge ExpressVPN, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Nemate nikakvu obavezu i nije potrebno da navedete način plaćanja — bićete spremni za manje od minuta.

Saznajte više
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

¹ Baterija koja traje 3 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.