Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia G22

Napravljen od recikliranih materijala. Dizajniran da traje duže.

Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
BojaLagoon Blue
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia G22 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Besprekoran doživljaj korišćenja pametnog telefonaNokia G22

Nokia G22 in the So Peach color

Živopisan dizajn. Održivi delovi.

Nokia G22 pruža našu prepoznatljivu izdržljivost i kvalitet izrade. Njegov zadnji deo visokog sjaja izrađen je od 100% reciklirane plastike – tako da izgleda sjajno, dobro radi i traje duže.

Duže trajanje baterije. Više slobode.

Nokia G22 donosi veliku bateriju koja traje 3 dana² i sposobna je da izdrži 800 punih ciklusa punjenja,³ što znači da će duže ostati u dobrom stanju.

Nokia G22

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Odlične performanse. QuickFix mogućnost popravke. Dizajn kod kog je dugotrajnost na prvom mestu. Ovo je autonomija pametnog telefona. Donosi čitav spektar obećanja dugotrajnosti datih svima, a ne samo nekolicini – zadnji deo od 100% reciklirane plastike, garanciju i ažuriranja u periodu do 3 godine, kao i trajanje baterije do 3 dana. Uz to, funkcija proširenja memorije pruža dodatnu virtuelnu RAM memoriju,⁴ koja vam donosi besprekornije iskustvo korišćenja pametnog telefona.

Kompletne specifikacije

Fino podešen zvuk

Bolja zabava uz tehnologiju OZO reprodukcije – balansiranje izlaza za slušalice za optimizovani zvuk.

Godine hardverske i softverske zaštite

3 godine garancije⁵ i mesečnih bezbednosnih ažuriranja, plus 2 godine ažuriranja operativnog sistema Android.⁶

Funkcija proširenja memorije

Pretvorite neiskorišćeni prostor za čuvanje podataka u dodatni virtuelni RAM⁴ za još besprekornije iskustvo korišćenja pametnog telefona.

„Automatsko brisanje” za optimizaciju performansi

Zatvara nepotrebne aplikacije koje su aktivne u pozadini kako bi se oslobodilo više procesorske snage.

Have fun with Nokia G22 in So Peach

Bolja zabava koja vas vodi korak dalje

Uz OZO reprodukciju, Nokia G22 radi na balansiranju izlaza slušalica za fino podešeno audio iskustvo. A zahvaljujući bateriji koja traje 3 dana, omogućiće vam da nastavite duže da uživate u zabavi koju volite.

The durable Nokia G22 in So peach

Napravljen da traje, kako iznutra tako i spolja

Nokia G22 brings you our signature security promises: a 3-year warranty, 3 years of monthly security updates,² and 2 years of OS upgrades.² So, you can do more of what you love, online or offline, with total peace of mind.

Besprekorne performanse su upravo postale još savršenije

Alat za optimizaciju performansi „automatsko brisanje”, automatski zatvara sve aplikacije koje ne koristite, oslobađajući tako više procesorske snage. Osim toga, funkcija proširenja memorije pretvara slobodnu memoriju u dodatnu virtuelnu RAM memoriju, tako da možete da uživate u još ujednačenijem iskustvu korišćenja pametnog telefona.

Android OS on Nokia G22 in So Peach
Android OS on Nokia G22 in So Peach

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

¹ Steknite pristup zvaničnim rezervnim delovima, alatima i vodičima za popravku na portalu iFixit. HMD će popravke koje su obavljene s pažnjom i u skladu sa iFixit smernicama tretirati kao odobrene, i neće biti implikacija na ograničenu garanciju proizvođača. Više informacija potražite na www.hmd.com/self-repair.

² Baterija koja traje 3 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igrica, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

³ Kompanija HMD Global testirala je bateriju s ciljem da se očuva najmanje 80% njenog izvornog kapaciteta nakon 800 punih ciklusa punjenja.

⁴ Korišćenje proširene memorije (virtuelnog RAM-a) zahteva dovoljno prostora za čuvanje podataka. Radi zaštite prostora za čuvanje podataka, proširenje memorije se automatski i trajno onemogućava čim se dostigne limit od 90% iskorišćenosti raspoloživog prostora za čuvanje podataka. Do toga može da dođe nakon otprilike 4 godine intenzivnog korišćenja telefona.

⁵ Pogledajte pokrivenost u Ograničenoj garanciji proizvođača.

⁶ Od datuma globalnog predstavljanja uređaja Nokia G22