Nokia XR20

Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia XR20

Dizajniran da traje dugo. Napravljen da izgleda dobro kroz sve životne nedaće i obrte.

Enlarge Granite Nokia XR20 from Front and Back
Enlarge Granite Nokia XR20 from Front
Enlarge Granite Nokia XR20 from Back
Enlarge Granite Nokia XR20 from Back
Enlarge Granite Nokia XR20 from Front and Back
Enlarge Granite Nokia XR20 from Front
Enlarge Granite Nokia XR20 from Back
Enlarge Granite Nokia XR20 from Front and Back
BojaGranite
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia XR20 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
The durable Nokia XR20 enduring a spill
The durable Nokia XR20 enduring a spill

Telefon dizajniran da traje dugo

4 godine⁵

Bezbednosna ažuriranja

Budite bezbedni uz mesečna bezbednosna ažuriranja do 4 godine⁵, što vam pomaže da ostanete zaštićeni od najnovijih špijunskih softvera, malvera i digitalnih pretnji.

3 godine⁵

Garancija i nadogradnje operativnog sistema Android™

Budite bezbrižni sa trogodišnjom garancijom⁵. Uz to, uživajte u najnovijim funkcijama operativnog sistema AndroidTM, kako sada tako i u budućnosti, uz 3 godine nadogradnji verzije operativnog sistema⁵.

Nokia XR20

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Nokia XR20 je dizajniran da traje dugo. Telefon koji se može suprotstaviti svemu što život stavi pred njega – i dok to radi, izgleda sjajno. Sa svojim izuzetno čvrstim kućištem i najčvršćim staklom ekrana koje smo mogli da pronađemo, otporan je na ogrebotine, padove, ekstremne temperature i vodu, kao i na sve izazove koje pred njega mogu staviti vaša deca i kućni ljubimci. Takođe dolazi sa do 3 godine nadogradnje operativnog sistema i 4 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja⁵, tako da će vaš telefon biti ažuriran do 2025. godine. A zbog toga što ćete ga duže koristiti, bolji je i za životnu sredinu. Takođe, tu je i nenadmašna trogodišnja garancija – za slučaj da se dogodi nešto neočekivano.

Kompletne specifikacije

Tamo gde se lepota susreće sa hrabrošću

Vojnička snaga, umetnički izrađena.

Bolji za planetu

Telefon koji duže traje bolji je za životnu sredinu.

Režim kamere SpeedWarp

Snimajte i ponovo proživljavajte svoja iskustva na potpuno nov način.

Siguran i bezbedan

Mesečna bezbednosna ažuriranja čak do 4 godine.

The robust Nokia XR20 having taken a kick
Dizajn

Telefon dizajniran da traje dugo

Nokia XR20 je jedan lep, izdržljiv, dugotrajan pametni telefon. Elegantno kućište napravljeno je prema vojnom standardu MIL-STD-810H, a ekran je napravljen od najčvršćeg stakla do sada. Dakle, možete da ga ispustite, pokvasite, pa čak i da snimite fudbalsku utakmicu svog deteta po najlošijem vremenu. Ako se zaprlja, možete ga jednostavno oprati sapunicom i vodom. Nokia XR20 takođe dolazi sa nenadmašnom trogodišnjom garancijom¹. Sve ovo znači da ćete moći da ga koristite još duže, što je bolje i za planetu.

Using the robust Nokia XR20 outdoors
Bezbednost

Siguran i bezbedan

Naši životi se nalaze na našim telefonima. Dakle, želimo da verujemo da ono što se na njima nalazi ostaje privatno. Nokia XR20 dolazi sa mesečnim bezbednosnim ažuriranjima tokom 4 godine, tako da možete da zaštitite svoje nade, snove, ideje, slike, beleške, planove i e-poštu do 2025. godine. Hakeri, žao nam je.

The Nokia XR20 screen with Corning® Gorilla™ Glass Victus™
Kvalitet izrade

Najotporniji među otpornim ekranima

Ovo je naš najizdržljiviji ekran do sada – Corning® Gorilla® Glass Victus™ je dovoljno jak da izdrži dečje nestašluke, balavljenje kućnih ljubimaca, kao i padove i ogrebotine. Takođe se ističe na sunčevoj svetlosti i dovoljno je osetljiv da reaguje na dodir mokrih ruku i rukavica.

Nokia XR20 running bloat-free Android™
Android™

Budite u toku u godinama koje dolaze

Nokia XR20 je napravljen da traje – a to uključuje i ono što je iznutra. Dakle, iako dolazi sa najnovijim, najbržim, najsigurnijim sistemom AndroidTM 11, takođe dolazi sa do 3 godine nadogradnje operativnog sistema i 4 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tako da će vaš telefon biti ažuriran do 2025. godine. Takođe, tu je i nenadmašna trogodišnja garancija¹ – za slučaj da se dogodi nešto neočekivano.

A Nokia XR20 shooting with SpeedWarp
Kamera

Snimite život u punoj brzini

Pametnom telefonu dovoljno izdržljivom da se suoči sa akcijom potrebna je ozbiljno dobra kamera da je zabeleži. Dvostruka zadnja kamera Nokia XR20 telefona poseduje senzor od 48 MP, ultra široki senzor od 13 MP i namenski blic za ozbiljno beleženje svih detalja, bez obzira na uslove osvetljenja. Novi režim SpeedWarp sa super-stabilizacijom omogućava vam da brzo premotavate unazad do ključnih trenutaka, dok OZO prostorno snimanje zvuka uz poništavanje šuma koji proizvodi vetar osigurava da uhvatite samo zvukove koje želite.

A Nokia XR20 with OZO Playback and stereo speakers
Snimanje zvuka

Oduševiće vas OZO Playback i stereo zvučnici.

Nokia XR20 bira zvuk pomoću tehnologije OZO Playback, omogućavajući vam da iskusite svaki detalj kroz izuzetno moćne stereo zvučnike. Tako da se možete okružiti ovom impresivnom audio zabavom.

Mogućnost povezivanja na mrežu 5G³

Podelite akciju preko superbrze 5G mreže

Striming bez zastoja i brže otpremanje nisu više nešto što je lepo imati – oni su neophodni. 5G je najbrža i najsigurnija veza ikad, koja nudi do 20 puta brže povezivanje u odnosu na 4G. Dakle, gde god da vas akcija odvede, bez problema ćete omogućiti svetu da gleda vaše avanture.

A Nokia XR20 connected with 5G
The programable button and accessory loop on Nokia XR20
Dodatne funkcije

Pa, ovo je veoma korisno

Nokia XR20 dolazi sa mnoštvom korisnih funkcija kako bi život učinio malo lakšim. Bežično punjenje i brzo punjenje od 18 W znače da možete da se oslobodite žica i dopunite vaš telefon brže. Postoji i gornje dugme koje može da se programira, tako da svoj najčešći zadatak možete da učinite još pristupačnijim. A ako ne želite da vam ruke budu stalno zauzete, imate sreće jer se Nokia XR20 isporučuje sa aplikacijom Google Assistant³ kako bi vam pomogao da u pokretu uradite još više. Tu je i deo koji vam omogućava pričvršćivanje sigurnosne trake za vezivanje, tako da vam telefon uvek bude na dohvat ruke.

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Unapredite svoju bezbednost uz ExpressVPN

Bez obzira na to da li koristite WiFi ili prenos podataka putem mobilne mreže, ExpressVPN pruža dodatni nivo zaštite vašoj internet vezi, štiteći vaše podatke od znatiželjnih očiju. Dobijte 30-dnevno besplatno probno korišćenje usluge ExpressVPN, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Nemate nikakvu obavezu i nije potrebno da navedete način plaćanja — bićete spremni za manje od minuta.

Saznajte više
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Pogledajte pokrivenost u Ograničenoj garanciji proizvođača. 2 Pokrivenost 5G mrežom je ograničena i možda je vaš dobavljač mrežnih usluga ne podržava. Stvarna brzina zavisi od mreže i drugih faktora. 3 Usluga Google Assistant nije dostupna na određenim jezicima i u pojedinim zemljama. Proverite dostupnost na veb-stranici [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).