Nokia active wireless earphones user guide

Alle enheder

Aktive trådløse Nokia-øretelefoner (BH-501)

Vedligeholdelse af enheden

Enheden skal håndteres og behandles med varsomhed. Følgende forhold er med til at sikre, at din enhed fungerer uden problemer.

• Enheden må ikke blive våd. Nedbør, fugt og alle typer af væsker eller fugtighed kan indeholde mineraler, der korroderer elektroniske kredsløb.
  • Enheden må ikke anvendes eller opbevares i støvede eller snavsede omgivelser.
  • Enheden må ikke opbevares ved høje temperaturer. Høje temperaturer kan beskadige enheden eller batteriet.
  • Enheden må ikke opbevares ved lave temperaturer. Når enheden bliver varmere og opnår sin normale temperatur igen, kan der dannes fugt i den, og det kan beskadige den.

Genbrug

Genbrug

Aflever altid dine brugte elektroniske produkter, batterier og emballage på særlige indsamlingssteder. Dermed er du med til at forhindre ukontrolleret bortskaffelse af affald og fremme genbrug af materialer. Elektriske og elektroniske produkter indeholder mange værdifulde materialer, herunder metaller (f.eks. kobber, aluminium, stål og magnesium) og ædelmetaller (f.eks. guld, sølv og palladium). Alle enhedens materialer kan genanvendes som materialer og energi.

Skraldespandssymbol med kryds over

Skraldespandssymbol med kryds over
Skraldespanden med kryds over på produktet, batteriet, emballagen eller i det skriftlige materiale er en påmindelse om, at alle elektriske og elektroniske produkter og batterier skal afleveres et særligt sted, når de ikke længere skal anvendes. Husk at fjerne personlige data fra enheden først. Produkterne må ikke bortskaffes som usorteret husholdningsaffald: Indlever dem til genbrug. Du kan få oplyst din nærmeste genbrugscentral ved at kontakte de lokale myndigheder, der er ansvarlige for affald og genbrug. Eller læs om HMD's returprogram og dets tilgængelighed i dit land på www.hmd.com/phones/support/topics/recycle.

Batterioplysninger

Enheden er forsynet med et indbygget, genopladeligt batteri, der ikke kan fjernes. Forsøg ikke at fjerne batteriet fra enheden, da du kan beskadige enheden. Selvom batteriet kan oplades og aflades hundredvis af gange, har det en begrænset levetid. Opladningstiden kan variere afhængigt af enheden.

Batterisikkerhed

Hvis et fuldt ladet batteri ikke bliver anvendt, vil det miste ladningen med tiden. Batteriet skal altid opbevares ved mellem 15° C og 25° C for at have den optimale ydeevne. Ekstreme temperaturer reducerer batteriets kapacitet og levetid. En enhed med et varmt eller koldt batteri kan midlertidigt gå ud af drift. Brænd ikke batterier, da de kan eksplodere. Overhold den lokale lovgivning. Indlever batterierne til genbrug, hvis det er muligt. Smid ikke batterier ud sammen med husholdningsaffaldet.

Brug kun batteriet til dets påtænkte formål. Forkert brug eller anvendelse af ikkegodkendte eller ikke-kompatible batterier kan medføre, at der opstår risiko for brand, eksplosion eller andre farer, og at en eventuel godkendelse af eller garanti for produktet bortfalder. Oplad ikke enheden i tordenvejr.

Indopereret medicinsk udstyr

For at undgå potentielle forstyrrelser anbefaler producenter af indopereret medicinsk udstyr, at der er en afstand på minimum 15,3 centimeter mellem en trådløs enhed og det medicinske udstyr. Personer med sådant udstyr skal gøre følgende:

• Opbevar altid den trådløse enhed i en sikkerhedsafstand af minimum 15,3 centimeter fra det medicinske udstyr.
  • Sluk den trådløse enhed, hvis der er grund til at tro, at enheden forårsager forstyrrelser.
  • Følg anvisningerne fra producenten af det indopererede medicinske udstyr. Kontakt din læge, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende brug af den trådløse enhed i forbindelse med indopereret medicinsk udstyr.