5.5

Nokia 5.1

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Premium design that makes it an instant classic.

Enlarge Crna Nokia 5.1 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Front
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Front
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 5.1 from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 5.1 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Nokia 5.1

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Pažljivo dizajnirana, nova Nokia 5 je sinonim za vrhunsku izradu. Full HD+ IPS ekran dijagonale 5,5" sa formatom 18:9, pruža jasnije i bolje iskustvo prikazivanja. Glavna kamera od 16 MP i autofokus sa faznom detekcijom omogućava snimanje svakog detalja na fotografijama, dok je prednja kamera od 8 MP sa vidnim poljem od 84,6 stepeni savršena za grupne selfi fotografije.

glavna kamera

16 MP with auto-focus for the perfect shot

Ekran

See it all on the full HD+ 5.5’’ IPS display

Dizajn

A slim profile and aluminum build

Hardver

Octa-core processor for running things smoothly

Preuređen vanvremenski klasik

Kamere

Lako snimanje grupnih selfi fotografija

Nokia 5.1 ima glavnu kameru od 16 MP i autofokus sa faznom detekcijom, a brži i pouzdaniji sistem automatskog fokusa vam omogućava snimanje svakog detalja. Prednja kamera od 8 MP sa širokim vidnim poljem od 84,6 stepeni savršena je da celo društvo stane u isti kadar

  • 16 MP glavna kamera
  • 8 MP prednja kamera

Ekran

Veći ekran, veća rezolucija

Nokia 5.1 ima veliki Full HD+ IPS ekran dijagonale 5,5" sa formatom 18:9 koji je idealan za gledanje video zapisa, pretraživanje interneta i igranje igara. A veća rezolucija osigurava da sadržaj izgleda oštrije.

  • 5,5’’ Full HD+ IPS ekran
  • 18:9 format

Dizajn

Vrhunska izrada

Elegantni profil

Izrađena od jednog bloka

aluminijuma serije 6000

Zaobljene ivice

za maksimalnu udobnost

Besprekoran,

precizno osmišljen dizajn

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10

Hardver

Prilagođene performanse

Procesor sa osam jezgara od 2,0 GHz u Nokia 5.1 telefonu nesmetano radi bez obzira da li razmenjujete poruke, pretražujete internet, igrate igre ili radite više stvari odjednom. Takođe možete da izaberete RAM, skladište i veličinu mikro SD kartice koja vam najviše odgovara.

  • 2 GB RAM
  • 16 GB Skladište¹

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Google, Android, Android One i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 3 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 4Testiranje je obavljeno u laboratorijskim uslovima bez aktivnih aplikacija u pozadini. 5Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo, moguća je nadogradnja na Android 9 Pie. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže * Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.