Why Android and Nokia make the perfect match

Skip to main content
Iz Finske, sa ljubavlju

Android™ koji vremenom postaje sve bolji

Naša priča

Iz Finske, sa ljubavlju.

Naša priča počinje u Finskoj, gde se Nokia telefoni dizajniraju sa stilom i izdržljivošću koja prkosi vremenu, baš kao i naša verzija Android-a.

Svaki deo uređaja je precizno skiciran, izbacili smo sve što je nepotrebno, upravo onako i kakva je naša verzija Android-a

Bez gužve. Bez blotvera. Samo čisto iskustvo koje ostaje sigurno i vremenom postaje sve bolje. To važi za svaki Nokia telefon koji postoji u našem asortimanu. Jednostavno tako.

A Nokia smartphone with Google apps
Čist Android

Ponekad je manje više. Mnogo, mnogo više.

Postoje male stvari u našoj svakodnevici, koje nas usporavaju (saobraćaj, vreme, artikal koji ste u prodavnici zaboravili da kupite). Kada se obratite vašem telefonu za odgovore, poslednja stvar koju želite, jeste da vas telefon usporava.

Mi ne dodajemo blotver koji troši kapacitet vaše baterije. Mi ne pravimo nered, koji traži dodatnu energiju. Nokia pametni telefoni stižu sa čistim Android-om. Čist i potpun Android. Ništa što ne želite na vašem telefonu i ništa što može da vam stane na put.

Android 10

Još jedan korak napred

Kontrola privatnosti je lakša. Odgovori se pišu brže. Čak i samo korišćenje telefona deluje prirodnije. Android 10 dolazi sa novim funkcijama, uključujući temu Dark i funkciju Smart Reply, kao i poboljšanja kontrole privatnosti i navigaciju pokretima (Gesture Navigation). Otkrijte sve načine na koje vam Android 10 pomaže da na najbolji način iskoristite vaše Nokia pametne telefone.

Saznajte više o sistemu Android 10
Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates
Google One

Google One, dostupan tokom 3 meseca¹

Nedostatak prostora postaje stvar prošlosti. Sa Google One članstvom, dobićete 100 GB memorije u cloud servisu za Google Drive, Gmail i Google Photos, kao i automatsku rezervnu kopiju fotografija, kontakata i drugih sadržaja sa vašeg telefona. Pored toga, svoj plan možete da delite sa svojom porodicom i tako pojednostavite skladištenje za sve vas. Sve ovo dostupno je tokom 3 meseca sa izabranim Nokia pametnim telefonima

Saznajte više o Google One
1Primenjuju se uslovi.* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.