GĂĄ til hovedindholdet

Vi er skaberne af Nokia-telefoner. Du er kommet til det rette sted. đź‘Ť

Alle enheder

Nokia 4.2

Google Assistent

Google Assistent er kun tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. Hvis Google Assistent ikke er tilgængelig, benyttes i stedet Google-søgning. Google Assistent kan f.eks. hjælpe dig med at søge oplysninger online, oversætte ord og sætninger og lave notater og kalenderaftaler. Du kan bruge Google Assistent, selv når din telefon er låst. Google Assistent beder dig dog om at låse din telefon op, inden den får adgang til dine private data.

Brug Google Assistent-tasten

For at fĂĄ adgang til Google Assistent-tjenesterne skal du bruge Google Assistent-tasten pĂĄ siden af din telefon:

• Tryk pĂĄ tasten Ă©n gang for at starte Google Assistent. Første gang du trykker pĂĄ tasten, bliver du bedt om at logge pĂĄ med din Google-konto eller oprette en ny konto.
  • Tryk to gange pĂĄ tasten for at se et visuelt overblik over din dag og fĂĄ forslag og personlige oplysninger.
  • Tryk pĂĄ og hold tasten for at tale med Google Assistent. Stil dit spørgsmĂĄl, og slip tasten. Du kan se Google Assistents svar pĂĄ telefonens skærm.

Hvis dit land eller område ikke understøtter Google Assistent, kan du stadig bruge Google Assistent-tasten:

• Tryk pĂĄ tasten Ă©n gang for at ĂĄbne Google-søgning
  • Tryk to gange pĂĄ tasten for at ĂĄbne Googles visuelle oversigt med programmet for din dag
  • Tryk pĂĄ og hold tasten for at bruge Googles stemmesøgning. Stil dit spørgsmĂĄl, og slip tasten. Du kan se Googles svar pĂĄ telefonens skærm.

Deaktiver Google Assistent-tasten

Hvis du vil deaktivere Google Assistent-tasten, skal du trykke på Indstillinger > System > Bevægelser > Google Assistent-tast og deaktivere Google Assistent-tast.