Nokia 1.4 brukerveiledning

Download

Nokia 1.4

Download

Google Assistant

*Google Assistant er kun tilgjengelig på utvalgte markeder og språk. Google Assistant erstattes av Google Search, der Google Assistant ikke er tilgjengelig. Sjekk tilgjengeligheten på https://support.google.com/assistant. Google Assistant kan for eksempel hjelpe deg å søke etter informasjon på nettet, oversette ord og setninger, ta notater og føre inn kalenderhendelser. Du kan også bruke Google Assistant når telefonen er låst. Google Assistant ber deg imidlertid om å låse opp telefonen din før du får tilgang til dine private data.

Bruke Google Assistent-tasten

Bruk Google Assistent-tasten på siden av telefonen din for å få tilgang til Google Assistent-tjenestene:

• Trykk på tasten én gang for å starte Google Assistent.
  • Trykk og hold inne tasten for å snakke med Google Assistent. Still spørsmålet ditt og slipp opp tasten. Du ser svaret fra Google Assistent på telefonens skjerm.

Hvis landet eller regionen din ikke støtter Google Assistent, kan du likevel bruke Google Assistent-tasten:

• Trykk på tasten én gang for å åpne Google Søk.
  • Trykk og hold inne tasten for å bruke Google stemmesøk. Still spørsmålet ditt og slipp opp tasten. Du ser svaret fra Google på telefonens skjerm.