Naviger nettet

Bruk telefonen for Ă„ koble datamaskinen til nettet

Det er enkelt Ä bruke Internett pÄ den bÊrbare datamaskinen i farten. GjÞr telefonen om til en Wi-Fi-sone, og bruk din mobildatatilkobling for Ä fÄ tilgang til Internett med den bÊrbare datamaskinen eller annen enhet.

1. Trykk pÄ Innstillinger > Nettverk og Internett > Hotspot og tethering.
  2. SlÄ pÄ Wi-Fi-sonen for Ä dele din mobile datatilkobling over Wi-Fi, USB-internettdeling for Ä bruke en USB-tilkobling, eller Bluetooth-internettdeling for Ä bruke Bluetooth.

Den andre enheten bruker data fra dataabonnementet ditt, som kan resultere i datatrafikkostnader. Ta kontakt med nettverkets tjenesteleverandĂžr for informasjon om tilgjengelighet og kostnader.

Begynn Ă„ surfe

Ingen behov for datamaskin – du kan enkelt bla gjennom Internett pĂ„ telefonen. FĂ„ med deg nyhetene, og besĂžk dine favorittnettsteder. Du kan bruke nettleseren pĂ„ telefonen til Ă„ se websider pĂ„ internett.

1. Trykk pÄ Chrome.
  2. Skriv inn en nettadresse og trykk pÄ arrow_forward.
Tips: Hvis nettverkets tjenesteleverandĂžr ikke belaster deg et fast belĂžp for dataoverfĂžring, kan du bruke et Wi-Fi-nettverk for Ă„ koble til Internett for Ă„ spare datakostnader.

SÞk pÄ nettet

Utforsk nettet og verden utenfor med Google-sĂžk. Du kan bruke tastaturet for Ă„ skrive inn sĂžkeordene.

I Chrome,

1. Trykk pÄ sÞkelinjen.
  2. Skriv inn sĂžkeordet i sĂžkeboksen.
  3. Trykk pÄ arrow_forward.

Du kan ogsÄ velge et sÞkeord fra de foreslÄtte matchene.