Kalender

Hold rede pĂ„ tiden – finn ut hvordan du holder avtaler, oppgaver og planer oppdaterte.

Administrer kalendre

Trykk pÄ Kalender > dehaze, og velg hvilken type kalender du vil se.

Kalendre legges til automatisk nÄr du legger til en konto til telefonen. GÄ til appmenyen og trykk pÄ Innstillinger > Kontoer > Legg til konto for Ä legge til en ny konto med en kalender.

Legg til en hendelse

Hvis du vil huske en avtale eller en hendelse, mÄ du legge den til kalenderen.

1. I Kalendertrykker du pÄ add og velger en innfÞringstype.
  2. Skriv inn detaljene du Ăžnsker, og still inn tiden.
  3. For Ä fÄ en hendelse til Ä gjentas pÄ visse dager trykker du pÄ Flere alternativer > Gjentas ikke, og velger hvor ofte hendelsen bÞr gjentas.
  4. Hvis du vil redigere pÄminnelsestid, trykker du pÄ pÄminnelsestid og velger tiden du trenger.
Tips: Hvis du vil redigere en hendelse, trykker du pÄ hendelsen og mode_edit, og redigerer detaljene.

Slett en avtale

1. Trykk pÄ hendelsen.
  2. Trykk pÄ more_vert > Slett.