Kamera grunnleggende

Hvorfor ha med et separat kamera hvis telefonen har alt du trenger for Ă„ fange minner? Med telefonkameraet kan du enkelt ta bilder eller ta opp videoer.

Ta et bilde

Ta skarpe og levende bilder – fang de beste þyeblikket i fotoalbumet ditt.

1. Trykk pÄ Kamera.
  2. Sikt og fokuser.
  3. Trykk pÄ panorama_fish_eye.

Ta en selfie

Trenger du en perfekt selfie? Bruk telefonens frontkamera til Ă„ ta et.

1. Trykk pÄ Kamera > for Ä bytte til frontkameraet.
  2. Trykk pÄ panorama_fish_eye.

Ta panoramabilder

1. Trykk pÄ Kamera.
  2. Trykk > Panorama.
  3. Trykk pÄ panorama_fish_eye og fÞlg instruksjonene pÄ telefonen.

Ta bilder med en timer

Vil du ha tid til Ä ogsÄ bli med pÄ bildet? PrÞv timeren.

1. Trykk pÄ Kamera > .
  2. Velg timeren og trykk pÄ panorama_fish_eye.

Bruke Google Lens

Med Google Lens kan du for eksempel bruke sĂžkeren til kameraet ditt for Ă„ identifisere ting, kopiere tekst, skanne koder og sĂžke etter lignende produkter.

1. Trykk pÄ Kamera.
  2. Trykk pÄ > .
  3. Rett kameraet pÄ det du vil identifisere, og fÞlg instruksjonene pÄ skjermen.
Tips: Du kan bruke Google Lens med bildene du allerede har tatt. Trykk pÄ Bilder, trykk pÄ bildet og trykk deretter pÄ .