Nokia 2.2 brukerveiledning

Skip to main content

Vi produserer Nokia-telefonene. Du har kommet til rett sted. 👍

Alle enheter

Nokia 2.2

Lad telefonen

Lade batteriet

Lade batteriet
  1. Sett en kompatibel lader inn i en stikkontakt.
  2. Koble kabelen til telefonen din.

Telefonen stÞtter USB mikro-B-kabel. Du kan ogsÄ lade telefonen pÄ en datamaskin med en USB-kabel, men det tar kanskje lenger tid.

Hvis batteriet er helt tomt, kan det ta et par minutter fĂžr ladeindikatoren vises.

Var dette til hjelp?
Kom i gang
  • Hold telefonen oppdatert
  • Taster og deler
  • Sett inn SIM- og minnekort
  • Lad telefonen
  • SlĂ„ pĂ„ og sett opp telefonen din
  • Doble SIM-innstillinger
  • LĂ„s eller lĂ„s opp telefonen din
  • Bruk berĂžringsskjermen

Nyttige lenker

PDFProgramvareoppdateringer

Land og sprÄk

Vi tilbyr brukerveiledninger for produkter pÄ mange sprÄk og i mange ulike omrÄder. Derfor kan det hende du omdirigeres til en nettside for Nokia-telefoner som er utenfor omrÄdet du valgte.

Land og sprÄk

Velg sprÄk

Kontakt stĂžtteteamet

Chat med oss

VĂ„r engelska chat er tilgjengelig 24/7. Du kan fortsatt kontakte vĂ„r engelske chat-support – bare fyll ut kontaktinformasjonen fĂžrst!

Start chat

Chat med oss

FĂžr du starter en chat med kundeservice, ber vi deg oppgi kontaktinformasjonen din.

Felt merket med en stjerne er obligatoriske.

Send oss en e-post

Fortell oss problemet ditt og vi vil kontakte deg via e-post. KundestÞtte pÄ epost er tilegnelig pÄ engelsk.

Send

Reparasjon eller erstatning

Har du prĂžvd lĂžsningene du kan gjĂžre selv, men telefonen fungerer fortsatt ikke? Da fikser vi det.

Kom i gang

Reparasjon eller erstatning

Vi vet at det kan vÊre ubeleilig Ä mÄtte sende inn en vare til reparasjon. Derfor har vi svart pÄ noen vanlige spÞrsmÄl for Ä gi deg ekstra trygghet.

Du finner lÞsninger pÄ det meste i vÄrt hjelpesenter, men i fall du er nÞdt til Ä sende inn varen til reparasjon, gjÞr vi vÄrt ytterste for Ä sende den tilbake i lÞpet av noen dager.

Innsending av en vare til reparasjon skjer i fire enkle trinn:

Fyll ut nettskjema

Fyll ut nĂždvendig informasjon om varen og om deg selv.

Henting med bud

Avtal et foretrukket tidspunkt for henting av ferdigpakket vare, eller bruk et godkjent leveringspunkt.

Reparasjon eller erstatning

Vi gjĂžr en vurdering av varen og reparerer eller erstatter den (hvis den ikke kan repareres) umiddelbart.

Vare sendt

Vanligvis vil varen sendes tilbake til deg innen Ă©n dag etter at reparasjon eller erstatning er fullfĂžrt.

Kom i gang

Resirkuler

Send oss telefonen du ikke vil ha lenger, sÄ sÞrger vi for trygg avfallshÄndtering.

Kom i gang

Resirkuler

Ikke bare kast den gamle telefonen din – tenk miljþvern og resirkuler den.

Send telefonen du ikke vil ha lenger til oss, sÄ kan du ha god samvittighet i visshet om at avfallshÄndteringen er i trygge hender. Det koster deg ingenting, og vi sÞrger for at materialene blir gjenbrukt.

For ekstra ro i sinnet har vi svart pÄ noen ofte stilte spÞrsmÄl. Hvis du trenger mer informasjon om hvordan vi resirkulerer telefonen din, eller hvordan du kan sende den til oss, kan du ta kontakt med oss pÄ live-chat eller e-post.

To enkle trinn:

Fyll ut nettskjema

Fyll ut nĂždvendig informasjon om varen og om deg selv.

Henting med bud

Avtal et foretrukket tidspunkt for henting av ferdigpakket vare, eller bruk et godkjent leveringspunkt.

Kom i gang