Doble SIM-innstillinger

Hvis du har en telefon med to SIM-spor, kan du ha 2 SIM-kort pÄ telefonen din, for eksempel, én til arbeidet og én til personlig bruk.

Velg hvilket SIM-kort du skal bruke

NÄr du for eksempel foretar et anrop, kan du velge hvilket SIM-kort du skal bruke ved Ä trykke pÄ korresponderende SIM 1- eller SIM 2-knapp etter at du taster inn nummeret.

Telefonen din viser nettverksstatusen for begge SIM-kort separat. Begge SIM-kort er tilgjengelige samtidig nÄr enheten ikke er i bruk, men mens ett SIM-kort er aktivt, for eksempel nÄr man foretar et anrop, kan det vÊre at det andre ikke er tilgjengelig.

Administrer dine SIM-kort

Ønsker du ikke at arbeidet skal forstyrre fritiden din? Eller har du en billigere dataforbindelse pÄ ett SIM-kort? Du kan bestemme hvilket SIM-kort du Þnsker Ä bruke.

Trykk pÄ Innstillinger > Nettverk og Internett > SIM-kort.

Gi et SIM-kort nytt navn

Trykk pÄ SIM-kortet du vil gi nytt navn, og skriv inn navnet du Þnsker.

Velg hvilket SIM-kort du skal bruke til samtaler eller datatilkobling

Under Foretrukket SIM for trykker du pÄ innstillingen du vil endre og velger SIM.