Finn steder og fÄ veibeskrivelser

Finn en flekk

Google Maps hjelper deg med Ă„ finne spesifikke steder og bedrifter.
  1. Trykk Kart.
  2. Skriv sĂžkeord, som en gateadresse eller stedsnavn, i sĂžkelinjen.
  3. Velg et element fra listen over foreslÄtte matcher mens du skriver, eller trykk pÄ sÞk searchfor Ä sÞke.

Stedet vises pÄ karten. Hvis ingen sÞkeresultater vises, mÄ du sÞrge for at stavingen av sÞkeordet ditt er korrekt.

Se ditt gjeldende sted

Trykk pÄ Kart > my_location.

FĂ„ veiinformasjon til et sted

FÄ veibeskrivelse for Ä gÄ, kjÞre eller bruke offentlig transport - bruk den nÄvÊrende plasseringen din eller et annet sted som startpunkt.

1. Trykk pÄ Kart og skriv inn destinasjonen i sÞkefeltet.
  2. Trykk pÄ Anvisninger. Det uthevede ikonet viser transportmodusen, for eksempel directions_car. For Ä endre modusen velger du den nye modusen under sÞkefeltet.
  3. Hvis du ikke vil at startpunktet skal vÊre den gjeldende plasseringen din, trykker du pÄ Din plassering og sÞker etter et nytt startpunkt.
  4. Trykk pÄ START for Ä starte navigasjonen.

Ruten vises pÄ kartet, sammen med et estimat av hvor lang tid det tar Ä komme dit. For Ä se detaljerte anvisninger, sveip opp fra bunnen av skjermen.