Google Assistant

Google Assistant er kun tilgjengelig i utvalgte markeder og pÄ utvalgte sprÄk. Google Assistant erstattes av Google Search, der Google Assistant ikke er tilgjengelig. Google Assistant kan for eksempel hjelpe deg Ä sÞke etter informasjon pÄ nettet, oversette ord og setninger, ta notater og fÞre inn kalenderhendelser. Du kan ogsÄ bruke Google Assistant nÄr telefonen er lÄst. Google Assistant ber deg imidlertid om Ä lÄse opp telefonen din fÞr du fÄr tilgang til dine private data.

Bruke Google Assistent-tasten

Bruk Google Assistant-tasten pÄ siden av telefonen din for Ä fÄ tilgang til Google Assistant-tjenestene:

• Trykk pĂ„ tasten Ă©n gang for Ă„ starte Google Assistant. NĂ„r du trykker tasten fĂžrste gang, bes du om Ă„ logge inn med Google-kontoen din eller Ă„ opprette en ny konto.
  • Trykk pĂ„ tasten to ganger for Ă„ se en visuell oversikt over dagen din, fĂ„ forslag og personlig informasjon
  • Trykk og hold inne tasten for Ă„ snakke med Google Assistant. Still spĂžrsmĂ„let ditt og slipp opp tasten. Du ser svaret fra Google Assistant pĂ„ telefonens skjerm.

Hvis landet eller regionen din ikke stĂžtter Google Assistant, kan du likevel bruke Google Assistant-tasten:

• Trykk pĂ„ tasten Ă©n gang for Ă„ Ă„pne Google SĂžk
  • Trykk pĂ„ tasten to ganger for Ă„ starte Google visuelt Ăžyeblikksbilde, som viser agendaen din for i dag
  • Trykk og hold inne tasten for Ă„ bruke Google stemmesĂžk. Still spĂžrsmĂ„let ditt og slipp opp tasten. Du ser svaret fra Google pĂ„ telefonens skjerm.