Skaff deg apper fra Google Play

Android-telefonen din kan fĂ„ ut sitt fulle potensial med Google Play – der underholdning i form av apper, musikk, filmer og bĂžker er lett tilgjengelig.

Legg til en Google-konto til telefonen

1. Trykk pÄ Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > Google. Hvis du blir spurt, bekrefter du enhetens lÄsemetode.
  2. Skriv inn Google-kontoens legitimasjon og trykk pÄ Neste, eller, for Ä opprette en ny konto, trykk pÄ Opprett konto.
  3. FÞlg instruksjonene pÄ telefonen.

Last ned apper

FĂ„ ut telefonens potensial – det finnes tusener av apper som venter i Google Play for Ă„ hjelpe deg med dette.1
  1. Trykk pÄ Play Store.
  2. Trykk pÄ sÞkelinjen for Ä sÞke etter apper, eller velge apper blant dine anbefalinger.
  3. I appbeskrivelsen klikker du pÄ INSTALLER for Ä laste ned og installere appen.

For Ä se appene dine gÄr du til startskjermen og sveiper opp fra bunnen av skjermen.