Sett inn kortene

1. Legg telefonen med skjermen ned, sett fingerneglen din i sporet pÄ siden av telefonen, bÞy bakdekselet i Äpen posisjon og fjern det.
  2. Skyv nano-SIM-kortet inn i spor 1 med kontaktomrÄdet rettet nedover. Hvis du har et SIM-kort til, skyver du det inn i SIM-spor 2.
  3. Hvis du har et microSD-minnekort, setter du kortet inn i minnekortsporet.

For Ă„ fjerne SIM1-kortet, skyv spaken i SIM1-sporet til venstre og fjern kortet. For Ă„ fjerne SIM2-kortet og minnekortene, kan du bare skyve dem ut.

Bruk bare originale nano-SIM-kort. Bruk av inkompatible SIM-kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjÞre dataene pÄ kortet korrupt.

Bruk bare kompatible minnekort som er godkjent for bruk med denne enheten. Inkompatible kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjÞre dataene pÄ kortet korrupt.

Viktig: Ikke fjern minnekortet nÄr en app bruker det. Hvis du gjÞr det, kan det skade minnekortet og enheten, samt at data lagret pÄ kortet kan bli Þdelagt.

Tips:Bruk et raskt microSD-minnekort som er opptil 400 GB, fra en velkjent produsent.