Meldinger

FÞlg med pÄ det som skjer pÄ telefonen med varsler.

Bruk varslingspanelet

NÄr du mottar nye varsler, som meldinger eller tapte anrop, vises indikatorikoner pÄ statusfeltet pÄ toppen av skjermen. Hvis du vil se mer informasjon om varslene, drar du statuslinjen ned. For Ä lukke visningen sveiper du opp pÄ skjermen.

Hvis du vil Äpne varselpanelet, drar du statuslinjen ned. For Ä lukke varselpanelet sveiper du opp pÄ skjermen.

Hvis du vil endre varselinnstillingene for en app, trykker du pÄ Innstillinger > Apper og varsler og trykker pÄ appnavnet for Ä Äpne appinnstillingene. Trykk pÄ Varsler. Du kan slÄ varsler av eller pÄ for hver enkelt app.

Tips: For Ä se varselpunkter trykker du pÄ Innstillinger > Apper og varslinger > Varslinger og slÄr Tillat varslingspunkter til pÄ. Det vil vises en liten prikk pÄ appikonet hvis du har et varsel, men ikke har sett pÄ det ennÄ. Trykk og hold pÄ ikonet for Ä se tilgjengelige alternativer. Du kan trykke pÄ varselet for Ä Äpne det, eller sveipe for Ä avvise.

Bruk hurtiginnstillingsikonene

Bruk hurtiginnstillingsikonene

For Ä aktivere funksjoner trykker du pÄ ikonene for hurtiginnstillinger pÄ varslingspanelet. Hvis du vil se flere ikoner, drar du menyen ned.

For Ä omorganisere ikonene trykker du pÄ mode_edit, trykker og holder pÄ et ikon, og drar det til et annet sted.