Bruk berĂžringsskjermen

Viktig: UnngÄ riper pÄ berÞringsskjermen. Bruk aldri vanlig penn, blyant eller andre skarpe gjenstander pÄ berÞringsskjermen.

Trykk og hold inne for Ă„ dra et element

Trykk og hold inne for Ă„ dra et element

Plasser fingeren pÄ elementet i et par sekunder, og dra fingeren over skjermen.

Sveip

Sveip

Plasser fingeren pÄ skjermen, og dra fingeren i retningen du Þnsker.

Rull gjennom en lang liste eller meny

Rull gjennom en lang liste eller meny

Dra fingeren raskt i en flakkende bevegelse opp eller ned skjermen, og lĂžft fingeren. Du stopper rullingen ved Ă„ trykke skjermen.

Zoome inn eller ut

Zoome inn eller ut

Plasser 2 fingre pÄ et element, som et kart, bilde eller et nettsted, og dra fingrene dine fra hverandre eller sammen.

LĂ„s skjermretningen

Skjermen roterer automatisk nÄr du snur telefonen 90 grader.

Hvis du vil lÄse skjermen i stÄende retning, sveiper du ned fra toppen av skjermen og trykker pÄ Rotér automatisk.

Bruk navigasjonstastene

• Sveip Hjem-tasten oppover og sveip oppover igjen for Ă„ se alle appene dine.
  • For Ă„ gĂ„ til startskjermbildet trykker du pĂ„ Hjem-tasten. Appen du var i, forblir Ă„pen i bakgrunnen.
  • Sveip Hjem-tasten oppover for Ă„ se hvilke apper som er Ă„pne.
  • Sveip mot hĂžyre for Ă„ Ă„pne en annen app.
  • For Ă„ lukke en app sveiper du den oppover.
  • For Ă„ lukke alle Ă„pne apper, sveiper du til hĂžyre gjennom alle appene, og trykker pĂ„ SLETT ALLE.
  • Hvis du vil gĂ„ tilbake til den forrige skjermen, trykker du pĂ„ Tilbake-tasten keyboard_arrow_left. Telefonen husker alle appene og nettstedene du har besĂžkt siden sist gang skjermen din ble lĂ„st.