Dine bilder og videoer

Vis bilder og videoer pÄ telefonen din

Vil du gjenoppleve de viktige Þyeblikkene? Vis bilder og videoer pÄ telefonen din.

Trykk pÄ Bilder.

Kopier bildene og videoene til datamaskinen

Vil du vise bildene eller videoene pÄ en stÞrre skjerm? Flytt dem til datamaskinen.

Du kan bruke datamaskinens filbehandler til Ă„ kopiere eller flytte bildene og videoene til datamaskinen.

Koble telefonen til datamaskinen med en kompatibel USB-kabel. Hvis du vil angi USB-tilkoblingstype, Äpner du varslingspanelet og trykker pÄ USB-varslingen.

Del dine bilder og videoer

Du kan dele bilder og videoer raskt og enkelt slik at venner og familie kan se.

1. I Bilder trykker du pÄ bildet du vil dele og trykker pÄ share.
  2. Velg hvordan du vil dele bildet eller videoen.