Nokia 5 brukerveiledning

Download

Nokia 5

Download

Knapper og deler

Utforsk tastene og delene på den nye telefonen din.

Din telefon

1. Hovedkamera
  2. Audiokontakt
  3. Mikrofon
  4. SIM-kort
  5. Micro SD-kort
  6. Høyttaler
  7. Mikrofon
  8. Ladekontakt
  9. Fingeravtrykksensor/Startside
  10. Frontkamera
  11. Øreplugg
  12. Volumtaster
  13. Strømtast/låsetast

Unngå å berøre antenneområdet mens antennen er i bruk. Kontakt med antenner påvirker kommunikasjonskvaliteten og kan redusere batteriets levetid på grunn av høyere strømnivå under drift.

Ikke koble til produkter som gir et utgangssignal, da disse kan forårsake skade på enheten. Ikke koble til spenningskilder til audiokontakten. Hvis du kobler til andre eksterne enheter eller hodetelefoner enn de som er godkjent for bruk med denne enheten, til audiokontakten, må du være spesielt oppmerksom på volumnivåer.

Deler av enheten er magnetiske. Metalliske materialer kan tiltrekke seg enheten. Ikke plasser kredittkort eller andre kort med magnetiske striper nær enheten i lengre perioder. Kortene kan bli skadet.