Nokia 6.2 brukerveiledning

Alle enheter

Nokia 6.2

Batteriets levetid

FÄ mest mulig ut av telefonen samtidig som du fÄr batterilevetiden du trenger. Det finnes ting du kan gjÞre for Ä spare strÞm pÄ telefonen.

Utvid batteriets levetid

For Ă„ spare strĂžm:

1. Lad alltid batteriet helt opp.
  2. SlÄ av unÞdvendige lyder, for eksempel berÞringslyder. Trykk pÄ Innstillinger > Lyd > Avansert, og under Andre lyder og vibrasjoner velger du hvilke lyder som skal beholdes.
  3. Bruk kablede hodetelefoner fremfor hĂžyttaleren.
  4. Still inn telefonskjermen slik at den slÄs av etter kort tid. Trykk pÄ Innstillinger > Skjerm > Avansert > Hvilemodus og velg klokkeslett.
  5. Trykk pÄ Innstillinger > Skjerm > LysstyrkenivÄ. Hvis du vil justere lysstyrken, drar du LysstyrkenivÄ-glidebryteren. Pass pÄ at Tilpasset lysstyrke er deaktivert.
  6. Stopp apper som kjĂžrer i bakgrunnen: sveip opp hjem-tasten oppover, og sveip appen du vil lukke, oppover.
  7. Aktiver Adaptivt batteri. Begrens batteribruken for apper du sjelden bruker. Varslene for disse appene kan bli forsinket. Trykk pÄ Innstillinger > Batteri > Adaptivt batteri.
  8. SlÄ pÄ strÞmsparing: Trykk pÄ Innstillinger > Batteri > Batterisparing, og sett det til PÄ.
  9. Bruk posisjonstjenester selektivt: SlÄ av posisjonstjenester nÄr du ikke trenger dem. Trykk pÄ Innstillinger > Sikkerhet og posisjon > Posisjon, og deaktiver Bruk posisjon.
  10. Bruk nettverkstilkoblinger selektivt: Bare slÄ pÄ Bluetooth nÄr det er nÞdvendig. Bruk en Wi-Fi-tilkobling for Ä koble til Internett, heller enn en mobil datatilkobling. Stopp telefonens sÞk etter tilgjengelige trÄdlÞse nettverk. Trykk pÄ Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi, og deaktiver Wi-Fi. Hvis du lytter til musikk eller bruker telefonen pÄ andre mÄter, men ikke vil ringe eller motta anrop, slÄr du pÄ flymodus. Trykk pÄ Innstillinger > Nettverk og Internett > Flymodus.

Flymodus stenger tilkoblinger til mobilnettverket og slÄr av de trÄdlÞse funksjonene i enheten.