Nokia 6.2 brukerveiledning

Alle enheter

Nokia 6.2

Kontrollvolum

Endre volum

Hvis du har problemer med Ä hÞre telefonen din ringe i stÞyete omgivelser, eller anrop er for hÞye, kan du endre volumet ved Ä bruke volumtastene pÄ siden av telefonen.

Ikke koble til produkter som gir et utgangssignal, da disse kan forÄrsake skade pÄ enheten. Ikke koble til spenningskilder til audiokontakten. Hvis du kobler til andre eksterne enheter eller hodetelefoner enn de som er godkjent for bruk med denne enheten, til audiokontakten, mÄ du vÊre spesielt oppmerksom pÄ volumnivÄer.

Endre volum for medier og apper

Trykk pÄ en volumtast pÄ siden av telefonen for Ä se volumstatusfeltet, trykk pÄ settings, og dra glidebryteren pÄ volumlinjen for medier og apper til venstre eller hÞyre.

Sett telefonen til lydlĂžs

For Ä sette telefonen til lydlÞs trykker du pÄ volum-ned-tasten, trykker pÄ notifications_none for Ä sette telefonen til bare Ä vibrere og pÄ vibration for Ä sette den til lydlÞs.

Tips Vil du ikke ha telefonen i stillemodus, men kan ikke svare akkurat nÄ? Hvis du vil sette et innkommende anrop pÄ lydlÞst, trykker du pÄ volum ned-tasten. Du kan ogsÄ angi at telefonen skal dempe ringetonen nÄr du plukker opp telefonen: Trykk pÄ Innstillinger > System > HÄndbevegelser > LydlÞs ved Äpning, og sett til PÄ.

Hvis du vil ha muligheten til Ä avvise et innkommende anrop ved Ä snu telefonen, trykker du pÄ Innstillinger > System > HÄndbevegelser > Snu for Ä avvise anrop, og sett til PÄ.