Nokia 6 brukerveiledning

Alle enheter

Nokia 6

Sende og motta meldinger

Hold kontakten med venner og familiemedlemmer gjennom tekstmeldinger.

Send en melding

1. Trykk pÄ Meldinger.
  2. Trykk pÄ add_circle.
  3. Hvis du vil legge til en mottaker, skriver du inn nummeret i mottakerboksen. Hvis du vil legge til en kontakt, begynner du Ä skrive inn navnet og trykker pÄ kontakten.
  4. Etter at du har valgt alle mottakerne, trykker du pÄ done.
  5. Send meldingen i tekstboksen.
  6. Trykk pÄ send.
Tips: Hvis du vil sende et bilde i en melding, trykk pÄ Bilder, trykk pÄ bildet du vil dele, og trykk pÄ share. Velg Meldinger.

Les en melding

1. Trykk pÄ Meldinger.
  2. Trykk pÄ meldingen du vil lese. Du kan ogsÄ lese en melding fra varslingspanelet. Dra ned fra toppen av skjermen og trykk pÄ meldingen.

Svar pÄ en melding

1. Trykk pÄ Meldinger.
  2. Trykk pÄ meldingen du vil svare pÄ.
  3. Skriv svaret i tekstboksen under meldingen og trykk pÄ send.