Skaff deg apper fra Google Play

Legg til en betalingsmetode

Du mÄ ha en Google-konto lagt til telefonen din for Ä kunne bruke Google Play-tjenester. Noe av innholdet som er tilgjengelig i Google Play mÄ du betale for. For Ä legge til en betalingsmÄte, trykk pÄ Play Store, trykk pÄ Google-logoen din i sÞkefeltet, og trykk deretter pÄ Betalinger og abonnementer. SÞrg alltid for Ä ha tillatelse fra betalingsmetodeeieren nÄr du kjÞper innhold fra Google Play.

Last ned apper

1. Trykk pÄ Play Store.
  2. Trykk pÄ sÞkelinjen for Ä sÞke etter apper, eller velge apper blant dine anbefalinger.
  3. I appbeskrivelsen klikker du pÄ Installer for Ä laste ned og installere appen.

For Ä se appene dine gÄr du til startskjermen og sveiper opp fra bunnen av skjermen.